Èxit en la campanya de donació de sang de la Creu Roja amb la col·laboració del Basquet Club MoraBanc Andorra

El dimarts, dia 10 de març i al Poliesportiu d’Andorra, va tenir lloc una campanya de donació de sang, organitzada per la Creu Roja Andorrana, amb la col·laboració del BC MoraBanc Andorra.

Fotos: César Vidal

La convocatòria, realitzada per la Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang, amb la col·laboració del SAAS, el Centre Comercial Andorrà i el BC MoraBanc Andorra, va aconseguir 181 donants, dels quals 84 eren nous, és a dir, no havien participat mai en una campanya així.

El cos tècnic del BC MoraBanc Andorra va ser el més matiner, arribant a les dotze del migdia, hora en què s’iniciava la campanya, mentre que els jugadors van anar arribant al llarg del dia. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, tampoc va faltar a la cita, igual que altres representants institucionals del país.

Participants de la campanya de donació de sang
David Fraissinet (vicepresident de la Creu Roja Andorrana), Gorka Aixàs (president del BC MoraBanc Andorra), Moussa Diagne (jugador del BC MoraBanc Andorra), Joan Martínez Benazet (Ministre de Salut), Guillem Colom (jugador del BC MoraBanc Andorra) i Francesc Solana (director tècnic del BC MoraBanc Andorra).

La jornada va transcórrer amb normalitat, concloent a les vuit del vespre, i la participació de l’equip de bàsquet va ser molt positiva, ja que tenen un paper referent dins la societat andorrana i, en especial, per al jovent.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, donant sang.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, donant sang.

Pel que fa a les dades, un 43,09% dels donants van ser dones, mentre que el 56,91% restant, homes. El grup d’edat més representat entre els participants va ser el de 35 a 44 anys, però van formar part de la campanya persones de 18 anys, edat mínima, i de totes les edats. Les xifres, doncs, s’han valorat com a força positives.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.