(+Fotos) El Carnaval de la Gent Gran d’Encamp aplega 90 assistents

La Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha acollit aquesta tarda la celebració del Carnaval de la Gent Gran, que ha aplegat un total de 90 assistents.

Fotos: Noelia Farias

La festivitat ha començat a les 16 h i ha comptat amb l’assistència de la cònsol major, Laura Mas, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, la consellera d’Administració i Finances d’Encamp, Josefina Rodríguez i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba. 

Els assistents han gaudit d’un berenar de coca i xocolata calenta i de la música en directe del grup Euphoria, que ha amenitzat la tarda amb algunes de les cançons més memorables de les últimes dècades. A més, s’ha instal·lat un photocall decorat amb motius carnavalescs perquè els assistents poguessin rememorar el dia amb imatges divertides i festives.

En anys anteriors, el Carnaval de la Gent Gran s’havia celebrat de forma interparroquial i aplegava residents de tot el país. Enguany, per seguir les mesures de seguretat sanitària, s’ha dut a terme només a nivell parroquial. 

 

Carnaval de la Gent Gran d