El pilot Víctor Colomé va presentar Three Sixty a The Embassy

En una vetllada exclusiva, a l’espai gastronòmic Diamant, a The Embassy, el pilot català va presentar Three Sixty, un ambiciós projecte que pretén convertir-se en una alternativa atractiva per apropar les persones al món del motorsport. A la façana del recinte comercial, s’hi van exhibir dos vehicles Porsche 991 GT3 Cup.

Fotos: César De Pablos

Three Sixty

Sorgit com a un equip de carreres enfocat al gentleman driver, en el qual serà possible apropar el client a un escenari de competició, Three Sixty busca posicionar-se com a un veritable contendent entre els clubs privats d’automòbils. Rere aquest projecte, hi és el pilot català Víctor Colomé, qui va triomfar com a membre del programa de Joves Pilots del Circuit de Catalunya i, a més a més, ha competit en diferents curses a bord del seu monoplaça.

Three Sixty

Convertir Andorra en un centre d’automoció mundial sembla un propòsit realment ambiciós, però aquest és un dels objectius al qual apunta Colomé, ja que la seguretat, la localització i els avantatges fiscals fan d’aquest país un punt estratègic preferit pels pilots aficionats i professionals, els apassionats dels cotxes esportius i de competició, i els col·leccionistes privats. Malgrat que, com és d’esperar en un esport tan costós com aquest, Three Sixty s’adapta a diferents pressupostos per oferir experiències úniques als seus clients que, àvids de gaudir vivències emocionants al volant dels millors cotxes de carreres, comptaran amb el suport de tot un equip d’experts dins de l’escuderia.

Sopar Three Sixty

En un sopar de presentació, obert només a un selecte grup de convidats, Three Sixty va mostrar la seva oferta davant una quarantena de persones que es van reunir al restaurant Diamant, a The Embassy, on el xef Nandu Jubany va dedicar les millors atencions. Alguns dels comensals presents es van mostrar interessats per l’itinerari de les curses que ofereix Three Sixty, on hi figuren només circuits europeus, però a l’expectativa d’una millora significativa quant a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, un fet que permetria obrir finestres cap a Àsia i la resta del món.

Three Sixty

Per als pilots més experimentats, el calendari de la GT Cup Open 2021 començarà amb Three Sixty encarant la primera etapa de la competició a l’Autòdrom Internacional do Algarve, a la ciutat portuguesa de Portimão, els pròxims 24 i 25 d’abril, mentre que els pilots aficionats de l’escuderia podran ser partícips de la cursa de resistència Endurance 24H Series 2021, prevista per als dies 26 i 27 de març, amb les 12 hores de Mugello, en el circuit propietat de Ferrari.