El veler del Club Nàutic d’Andorra solca les costes eivissenques

El Dufour 410 Grande Large del Club Nàutic d’Andorra va completar una travessa des del port de Vilanova i la Geltrú a la idíl·lica illa d’Eivissa, en la qual van participar diferents socis.

Fotos: CNA

El passat 14 de juny, un grup de 8 socis del Club Nàutic d’Andorra van completar una emocionant travessa a bord del veler de l’entitat, un Dufour 410 Grande Large de 12 metres i mig d’eslora, disponible perquè els socis puguin gaudir de la indescriptible sensació de solcar la mar.

Amb gairebé 30 anys d’història, el Club Nàutic d’Andorra compta amb mig miler de socis i ha esdevingut referència quant a la formació en la navegació. En l’actualitat, l’entitat fundada el 1993, ofereix els cursos de Patró de Costa i Patró d’Altura, així com cursos de vela.

Durant aquest estiu, gaudir de la mar és una de les millors alternatives per a aprofitar els dies bon temps, a bord d’una embarcació equipada amb totes les comoditats.

Per tal de gaudir-ne cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a cna@andorra.ad o trucant al telèfon +376 869 125.