Els encampadans gaudeixen del vessant més divertit de les ‘Cunyades’

L’obra teatral ‘Cunyades’ va ser una opció perfecta per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Escrita i dirigida pel català Ramon Grau, la peça va ser protagonitzada pels actors Fermí Fernández, Jordi Ríos, Mònica Pérez i Àngels Bassas, i va aconseguir fer riure a tot el públic assistent.

Fotos: César De Pablos

Cunyades a EncampLa història de ‘Cunyades’ gira al voltant de la mort del Manel Planas, propietari de la Impremta Plana i Fills, que hereta la seva empresa als seus fills, el Pere i el Pau. Els dos germans, que sempre han tingut una relació propera, es veuen obligats a fer-se càrrec del negoci familiar després de la pèrdua del seu pare. Però, malgrat la bona relació de la qual gaudeixen els dos protagonistes masculins, les seves esposes, la Berta i la Sara, són dues cunyades conflictives, dominants i un tant tòxiques, que veuen en la mort del Manel una oportunitat per a aconseguir el control del negoci i fer servir els seus marits com a marionetes.

Cunyades a EncampLa trama de l’obra és una reflexió sobre les relacions familiars, les rivalitats i les tensions que poden sorgir en una situació de crisi. Però, tot i que els temes són seriosos, ‘Cunyades’ no perd mai l’humor i la comicitat. Els diàlegs són enginyosos i les situacions, divertides, amb un toc de sarcasme i ironia que fa que l’espectador no pugui parar de riure.

Cunyades a EncampEls actors Fermí Fernández, Jordi Ríos, Mònica Pérez i Àngels Bassas van oferir una actuació excel·lent, amb interpretacions molt creïbles i divertides. Les actrius, en especial, van destacar per les seves interpretacions de les cunyades, creant personatges que, tot i ser exagerats, van semblar reals i plens de matisos.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Els encampadans gaudeixen del vessant més divertit de les ‘Cunyades’