Els estudiants de la Universitat d’Andorra van celebrar el final de curs entre alegries i emocions

El passat 28 de juny, els estudiants de la Universitat d’Andorra van viure una jornada especial amb motiu de la finalització dels seus estudis reglats presencials. L’esdeveniment, que tradicionalment se celebrava al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, va haver de traslladar-se a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, a causa a les obres de remodelació de l’auditori lauredià.

Fotos: Marta

A l’acte hi van participar una vuitantena d’estudiants dels bàtxelors en Informàtica, Administració d’Empreses, Ciències de l’Educació i Infermeria, així com del màster en Educació. Aquest any, la celebració va comptar amb una novetat destacable, la presència de la primera promoció del nou Diploma Professional Avançat (DPA) en Comptabilitat i Administració, una titulació que es va inaugurar el curs 2022-2023 i que enguany ha vist els seus primers graduats.

Els estudiants, acompanyats pels seus familiars i amics, van gaudir d’una jornada emotiva, amb discursos i parlaments que van anar succeint al llarg de la vetllada. El moment àlgid de la cerimònia va ser el lliurament de les orles de la promoció, un recordatori tangible de la seva dedicació i esforç durant els anys de carrera.

Més enllà d’aquesta trobada festiva de comiat, el lliurament oficial de títols d’estat als graduats de tots els cicles, de mans del ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2024-2025 i de graduació de la promoció 2024, previst per al pròxim 8 d’octubre.

Aquest esdeveniment marca el final d’una etapa acadèmica, però també és un punt de partida per a les noves fites professionals i personals que els graduats afrontaran en el futur.

Gaudeix dels instants més destacats de la graduació aquí:

Universitat d'Andorra