Els Pali tornen amb més força que mai, a l’Auditori Nacional

En el marc del projecte “La Cultura no s’atura”, Els Pali van tornar a l’escenari, amb més energia que mai. La seva reaparició va tenir lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra, on van regalar al públic assistent un excel·lent concert, en el qual van presentar el nou single “Ploraner”.

Fotos: César De Pablos

Els Pali

La banda encapçalada per Miguel Palacios, veu i guitarra; David Amat, percussió i vent flamenc; Toni Fernández, baix elèctric, Suso Real, saxo, Jean Michel, trombó i David Villegas, trompeta, va oferir un espectacular concert, el passat divendres 22 de gener, a l’auditori Nacional a Ordino, on van poder presentar la formació ampliada, així com les noves cançons que fusionen diferents estils musicals com ara la rumba i el flamenc, passant pel funk, el pop i la música llatina. Un espectacle que no va deixar indiferent al públic, que va seguir el concert al compàs dels ritmes de totes les seves cançons.

Els Pali

Com totes les activitats desenvolupades sota el projecte “La Cultura no s’atura”, el mateix dia de l’espectacle, no es van poder adquirir les entrades a l’auditori. Els assistents degueren reservar i comprar, de manera prèvia, el seu tiquet en línia, a través del web del ministeri de Cultura.

Cal ressaltar que, l’actuació d’Els Pali va ser transmesa en directe i via streaming, pel canal de YouTube agenda.ad. Els qui vulguin reviure el concert poden realitzar la cerca de l’espectacle pel canal de YouTube, ja que allí el trobareu disponible. També a l’Spotify es pot escoltar l’àlbum del seu debut “Mi Plano Privado”, amb onze temes propis i, a TV3 a la carta, es pot veure el programa ‘Rumba a l’estudi’ dedicat a la banda.

saxofonista de Els Pali

Els Pali és un grup musical andorrà que es va crear l’any 2016, quan Miguel Palacios, conegut artísticament com el Pali, va penjar alguns dels seus enregistraments casolans al grup de Facebook ‘Músics d’Andorra’, poc temps després d’arribar al Principat. David Amat, professor de música de l’Escola Andorrana, va entrar en contacte amb ell, i la banda va començar a fer els seus primers passos en format duo; amb el Pali, a la veu i la guitarra; i David, a la percussió i saxo. Més tard, va entrar a formar part del grup, com a baixista, Toni Fernández, un músic andorrà, així com la resta dels integrants. Al poc temps van treure el seu primer disc i van començar a realitzar col·laboracions i presentacions amb músics del país i també de Catalunya.

Actualment, la banda es troba enregistrant el que serà el seu segon àlbum, amb el productor Kiko Caballero, a Hitmakerstudio de Barcelona.