(+Fotos) Els usuaris i coordinadors del TAD de la Creu Roja van compartir històries, somriures i experiències al dinar de Nadal

El passat 16 de desembre, l’edifici PereCaus de Canillo es va vestir de gala per acollir el dinar de Nadal destinat als usuaris del Servei de Teleassistència Domiciliària (TAD), una celebració plena de solidaritat i calidesa organitzada per la Creu Roja.

Fotos: Elena Melgarejo

Celebració del Nadal amb la gent gran i la creu roja andorrana

Dos dissabtes abans de Nadal, Canillo va acollir una celebració que va transcendir la típica trobada nadalenca i es va convertir en una jornada carregada d’emoció, solidaritat i moments entranyables.

Celebració del Nadal amb la gent gran i la creu roja andorrana

L’edifici PereCaus es va convertir en un restaurant que va acollir un centenar de persones, entre usuaris del TAD i membres del personal i voluntaris de la Creu Roja, per compartir una jornada plena de calidesa i esperit nadalenc. El dia va començar amb un àpat, de la mà d’El Rebost del Padrí, que va donar el tret de sortida a una tarda plena d’emocions. Embotits d’Andorra, formatges, croquetes de bolets i de carn d’olla i truita de patates van ser els entrants, que van deixar pas al segon plat, pollastre de gra amb bolets i puré de carabassa. Les postres van ser un bracet de nata amb neules, que es va acompanyar amb un brindis per celebrar les festes nadalenques.

Tot seguit, els participants van jugar al bingo, una activitat organitzada per mantenir l’esperit nadalenc i fomentar les relacions entre els assistents. Entre els premis hi havia un microones, una olla exprés, un lot de productes de Júlia i moltes sorpreses més.

Celebració del Nadal amb la gent gran i la creu roja andorrana

Però més enllà de l’esplendor de l’ambient nadalenc, aquest dinar va representar molt més: va ser un acte de reunió social que va permetre establir vincles, compartir històries, somriures i experiències. El personal de la Creu Roja va ser el motor d’aquest esdeveniment, assegurant-se que tot estigués perfecte i que als padrins i padrines no els faltes res.

Celebració del Nadal amb la gent gran i la creu roja andorrana

La solidaritat va ser el fil conductor d’aquesta celebració i, amb l’esperança com a teló de fons, aquest dinar va fer-nos recordar la importància de l’empatia i la solidaritat, especialment durant l’època festiva de Nadal.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Els usuaris i coordinadors de la teleassistència de la Creu Roja van compartir històries, somriures i experiències durant el dinar de Nadal