Encesa dels llums de Nadal 2020 a Illa Carlemany

Conscients de la situació sanitària actual, que limita el contacte social, l’Illa Carlemany va realitzar la tradicional encesa de llums de manera telemàtica. La transmissió es va fer mitjançant la Televisió d’Andorra, el passat 26 de novembre, uns minuts abans de l’informatiu del vespre i a través de la web www.nadalailla.ad.

Aquesta edició de l’encesa de llums 2020, va tenir com a protagonistes als qui treballen en el centre comercial des que van obrir les portes. Un total de sis treballadors, van participar de diferents anuncis, que es van difondre en línia i per les xarxes socials, igual que en la creació audiovisual final.

Arbre de Nadal Illa CarlemanyL’Encesa 2020 va comptar amb una melodia pròpia, a càrrec del grup andorrà Melicotó, format pels germans Marc i Laia Rodríguez Jareño, els quals van ser acompanyats pel violinista Jordi Claret. La lletra d’aquesta cançó nadalenca és una crida a celebrar Nadal, una festa que, més enllà de la situació actual, ha de ser un moment per retrobar-se, físicament o no, però de tot cor, amb les persones que estan i amb les quals desgraciadament ens han deixat. La cançó es va distribuïr a tots els mitjans de comunicació del país perquè soni durant les festes, i es podrà descarregar des de la pàgina web www.nadalailla.ad, de manera gratuïta.

Músics a l'encesa de llums
Viu el Nadal a www.nadalailla.ad

Pensant en els més petits de la casa, l’Illa Carlemany va crear la pàgina web www.nadalailla.ad, on podràs trobar tot el que busquis.

  • Descàrrega la cançó “Cau la nit”, creada per a l’Encesa 2020 de manera gratuïta.
  • Bústia dels desitjos i fotos amb Pare Noel o el Carter Real

A partir del primer cap de setmana de desembre, i fins a la vigília de Nadal, podràs dipositar la carta al Pare Noel en la Bústia dels Desitjos. La Bústia dels Desitjos estarà situada a la planta 0, en un estand on, a més, hi haurà la possibilitat de fotografiar-se, de manera virtual i amb realitat augmentada, amb el Pare Noel. Si diposita la carta en la bústia, has d’estar atent a com reacciona el Pare Noel de la pantalla. Per això, has de seguir les instruccions, escanejar el codi QR que apareixerà en la pantalla i facilitant una adreça de correu electrònic, rebràs la fotografia immediatament.

  • Audiències online amb Pare Noel i el Carter real

A la web nadalailla.ad podràs reservar dia i hora per a connectar-te, via ZOOM, amb Pare Noel i el Carter dels Reis. Seran connexions de 10 a 15 minuts aproximadament.

  • Consells, idees i molts més…

A la web trobaràs diversos apartats vinculats a la decoració de la taula nadalenca, receptes pràctiques, recomanacions de regals, entre altres alternatives. Per a més informació accedeix a www.nadalailla.ad.

Jordi Claret a l'encesa de llums de l'illa carlemany