(+Fotos) Epizen va inaugurar la primera fase del centre comercial

El passat 28 de juliol, Epizen va obrir les seves portes davant l’allau de visitants que van voler ser els primers a conèixer una de les apostes més fortes en alimentació, moda, esport, electrònica, gastronomia, oci i entreteniment de tot el país.

Fotos: César De Pablos

Epizen AndorraAmb l’obertura d’Epizen, a Sant Julià de Lòria, Grup Pyrénées lidera un dels projectes comercials i turístics més ambiciosos de tot el Principat, ja que el nou centre comercial ha esdevingut, des del dia de la seva inauguració, un punt de visita obligatòria per a tota mena de visitants, especialment d’aquells que hi arriben des de la frontera hispanoandorrana.

Àlex Rins a EpizenEl passat 28 de juliol, a tocar de les 16.30 de la tarda, els empleats d’Epizen van rebre els primers clients, amb un passadís d’honor, a la planta baixa de l’hipermercat Carrefour, que suma uns impressionants 8.000 metres quadrats de superfície que el converteixen en l’establiment més gran de la seva tipologia al nostre país.

CarrefourEl concepte d’aquest nou Carrefour es caracteritza per innovar i crear experiències al voltant de la degustació de productes gourmet i mostres de showcooking en directe, així com per l’oferta de productes frescos de primera qualitat.

Els usuaris del programa de fidelitat My Pyri poden gaudir d’ofertes i descomptes exclusius a Epizen

McDonald’s, Medacorba i la cafeteria Bon Appétit! donen vida a les opcions gastronòmiques de les quals poden gaudir els clients d’Epizen, mentre que una flamant botiga Primor, de dues plantes, amplia l’oferta de l’establiment amb un amplíssim ventall en perfumeria i cosmètica.

Primor a EpizenLes millors peces de roba masculina, femenina i per a infants de Lefties és un altre dels grans atractius. Quant al parament de la llar i elements decoratius, la taula estarà servida amb la varietat de propostes de Textura.

Textura a EpizenEpizen completa el seu line-up de la mà de Tezenis, amb llenceria i moda íntima; Sprinter, amb roba i indumentària esportiva; IO: Electro&Home, amb una variada selecció de tecnologia i l’espai gaming més gran d’Andorra, i l’òptica iBlú, on hi haurà de tot per millorar i protegir la visió. A més a més, hi haurà un espai pop-up en què diferents marques com ara Munich, Blue Banana, Skydiver o Couple&Pie, entre altres.

Epizen AndorraA gaudir de l’estiu

Durant tota l’època estival, als accessos de vianants de la planta baixa, l’Epizen Summer Opening sorprèn els visitants amb un mercat gastronòmic i musical a cel obert, amb food-trucks i espectacles en directe per a tota la família.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Epizen va inaugurar la primera fase del centre comercial