L’Esbart Santa Anna va mostrar el seu ADN amb el festival ‘Generacions’

El passat dissabte, dia 3 de febrer, al vespre, a la Sala del Prat del Roure, L’Esbart Santa Anna va presentar el festival ‘Generacions’. Recordem, que l’origen de l’Esbart Santa Anna data de l’any 1950, quan un grup d’aficionats a la dansa van unir-se per donar forma a l’agrupació cultural més important a Escaldes-Engordany i també al país.

L’agrupació, encapçalada pel seu president, Josep Manuel Martín de Haro; el director artístic del cos de dansa, Rafa Martín, i la directora artística dels juvenils i infantils, Nuri Barquin, és avui en dia un grup dinàmic, jove i molt entusiasta, que compta amb el Cos de Dansa, l’equip de maquillatge, perruqueria i el cos tècnic, dotant a aquesta agrupació folklòrica d’una qualitat excepcional en totes les seves actuacions i reconeguda en l’àmbit internacional. És prou coneguda la seva feina en la recerca de noves danses i també de l’evolució de les ja tradicionals i el constant sacrifici per trobar noves generacions que puguin garantir el futur de l’esbart.

L’Esbart Santa AnnaBona mostra del que diem es va poder comprovar el passat dissabte, ja que van oferir, de manera totalment gratuïta, el festival ‘Generacions’, on van participar tots els dansaires, des dels més menuts fins al Cos de Dansa. Aquest festival ha demostrat, una vegada més, que l’Esbart Santa Anna segueix sent un referent en el món de la dansa a Andorra i que la seva trajectòria serà molt llarga en el temps, si segueixen cultivant aquests valors i, si segueixen fent les coses amb aquesta dedicació i entrega, valors intrínsecs al seu ADN.