Escaldes-Engordany estrena enllumenat i arbre de nadal

Divendres al vespre va tenir lloc, a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, el tradicional acte d’encesa de llums de Nadal de la parròquia. A l’acte, a banda dels cònsols i diferents consellers escaldencs, es va sumar el cap de Govern, Toni Martí, que va ajudar en la tasca de prémer el botó que tot seguit encendria el nou enllumenat nadalenc de la parròquia.

Encesa de llum de nadal a Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

Enguany cal destacar l’arbre gegant ubicat a la plaça Coprínceps, així com el canvi d’ubicació del túnel de llum, que començarà al carrer Sant Antoni, en comptes de fer-ho al carrer de la Unió, a causa de les obres que s’estan duent a terme a l’Avinguda Carlemany. També, al pont de la Tosca i al Fener, s’ha estrenat nova il·luminació; així com unes lluminàries felicitant les festes a l’entrada de les urbanitzacions.

Llums de Nadal escaldes-engordany
Foto: Josep Segura

A l’encesa, a banda de les diferents personalitats de l’àmbit polític, hi van assistir un gran nombre de famílies que van omplir la plaça, atretes per les novetats d’enguany i també per la presència del Piolet i la Violeta, així com l’actuació de la coral de l’Escola de música del Comú d’Escaldes-Engordany. La festa va finalitzar amb una degustació de xurros amb xocolata per a tot el públic assistent.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Arbre de Nadal Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura