Èxit rotund a la tercera edició de Mamapop

Com ja va passar en les dues edicions anteriors del concert Mamapop, l’Auditori del centre de congressos d’Andorra la Vella, es va tornar a omplir de gom a gom, per impregnar-se de la música pop rock espanyola dels anys 90. El públic assistent va cantar i ballar amb les diferents versions de Sopa de Cabra, Mecano, Luz Casal i Hombres G, entre altres i, amb la seva presència, també va col·laborar en la lluita contra el càncer.

Orquestra Mamapop Andorra
Foto: Paula Cristina

El concert, promogut per l’Associació de Dones d’Andorra, té com a objectiu recaptar fons que aniran destinats a la investigació científica de l’Institut de Recerca Biomèdica contra el càncer de mama. L’objectiu d’enguany era arribar als 90.000 euros, amb les dues accions d’Andorra i Lleida i, a falta de la valoració definitiva, la xifra estarà al voltant d’aquest import, ja que la resposta ha estat multitudinària, tal com van reconèixer des d’ADIMA, una associació de dones intervingudes de càncer de mama, de la ciutat de Lleida.

Públic al Mamapop 2019
Foto: Paula Cristina

Cal destacar, entre la gran assistència de públic, una important representació de diferents personalitats de la vida política, empresarial i cultural, del país com ara, Mònica Codina, Consellera de Promoció Turística i Comercial d’Andorra la Vella; Olga Gelabert, Ministra de Cultura, Joventut i Esports;  Xavier Espot, Ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior o el cap de Liberals Andorra, Jordi Gallardo; entre altres destacades personalitats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Mariona Mamapop 2019
Foto: César De Pablos