La FAE va celebrar la 7a Nit de l’Esquí a la Borda Pairal

La Nit de l’Esquí és un esdeveniment que permet la recaptació de fons per a donar continuïtat al desenvolupament dels esportistes de neu del Principat d’Andorra, perquè puguin assolir els seus objectius esportius al llarg de la temporada 2020.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

El passat 21 de febrer, el restaurant de La Borda Pairal 1630 es va engalanar amb motiu de la celebració de la 7a edició de la Nit de l’Esquí, una gala benèfica per a recaptar fons per als esportistes adscrits a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Enguany, més de 180 convidats van acudir a la cita.

Convidats a la Nit de l'Esquí 2020 amb la FAEAl voltant de les 20 hores de la tarda d’aquell divendres, van començar a arribar-hi les diferents personalitats del món de l’esquí, de la política nacional i també del sector empresarial que, habitualment, ha donat suport al desenvolupament de l’estructura que acull els esports de neu al nostre país. Olga Gelabert, anterior ministra de Cultura, Joventut i Esports; Justo Ruiz, secretari d’Estat d’Esports; Jordi Torres, ministre d’Ordenació Territorial, i Xavier Espot, cap de Govern, van ser només alguns dels noms que hi van figurar en la llista d’il·lustres convidats a la gala organitzada per setena vegada.

Nit de l'Esquí 2020 amb la FAEEntre còctels, copes de vi, cerveses i deu varietats de deliciosos aperitius, les més de 180 persones van escalfar motors per a encarar una nit divertida, amb el Quim Barceló de Flaixbac FM com a mestre de cerimònies. Passades les 21 hores, tots els convidats van agafar la seva cadira per a degustar el deliciós cabrit al forn, com a plat principal, ofert per la Borda Pairal, mentre el Quim feia l’esperat sorteig de cistelles amb obsequis cortesia d’un nombrós grup de patrocinadors.

Toni Cruz i seva dona a la Nit de l'Esquí 2020 amb la FAEEn total, van ser 21 els lots sortejats durant la 7a Nit de l’Esquí. Alguns d’ells, portaven esquís, taules de snowboard, botes, cascos, ulleres, pernils, ampolles màgnum de vi, vals de descomptes, forfets de temporada i molts altres regals, com ara la fragància Eau d’Andorra by Dona Secret, present a la totalitat dels lots obsequiats. El preu del sopar va ser de 75 euros i va incloure 5 tiquets per a aquest sorteig, però per només 2 euros addicionals, molts dels convidats van adquirir una butlleta extra per a ampliar la seva sort.

Nit de l'Esquí 2020 amb la FAEI si parlem de sort, hem de reconèixer la bona fortuna d’una representant d’Andbank, que es va emportar a casa dos dels lots més importants sortejats durant la vetllada. Per la seva banda, un reconegut empresari del Principat, va ser el guanyador de dos dels premis més esperats de la nit: una escultura numerada de Philippe Shangti, avaluada en 1.500 euros, i un viatge a República Dominicana, amb valor de 2.500 euros. L’empresari va cedir el dret a reclamar els premis amb la condició de subhastar-los i que la recaptació d’aquests fos destinada als atletes de la Federació Andorrana d’Esquí. Per l’escultura, es va assolir una licitació màxima de 2.500 euros, mentre que el viatge es va subhastar per 2.100 euros.

L'Hòstia a la Nit de l'Esquí 2020 amb la FAEUn noir de noir amb fruits vermells i crema anglesa va figurar com a postres per a endolcir la vetllada, mentre que tots els comensals van complementar el seu sopar amb el sabor i la intensitat de la ratafia L’Hòstia, cortesia de Magatzems Coma, empresa que també va fer un donatiu d’un lot d’aquest licor com a premi d’un qüestionari contra rellotge disputat entre els integrants de les diferents taules.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.