La primera Fira Animalista d’Andorra omple la plaça de Les Fontetes

Bomosa i Laika van organitzar ahir, a la plaça de Les Fontetes de La Massana, la primera fira animalista d’Andorra, en una acolorida jornada que va omplir, de gossos i propietaris, l’espai massanenc. La jornada, que va coincidir amb el dia internacional dels animals, pretenia sensibilitzar tothom sobre el comportament que hem de tenir envers les nostres mascotes i informar sobre la manera fer-ho, segons va comentar la directora de Bomosa, Carmen Rivera.

Carmen Rivera, directora de Bomosa
Foto: Josep Segura

L’acte, que va comptar amb un programa farcit d’activitats, va començar amb un canicross solidari i la recaptació anava destinada a projectes de Laika i Bomosa. Després va seguir amb l’entrega de premis als guanyadors de la prova, així com als que van participar en el concurs fotogràfic d’instagram i facebook. Posteriorment, i durant tota la jornada, es van realitzar un cicle de conferències, totes relacionades amb els animals i la tinença responsable d’aquests, animació pels més menuts, exhibicions, tallers, concerts, gastronomia veggie i diferents concursos.

Amos i gossos a la Fira Animalista
Foto: Josep Segura

La Fira va comptar amb 13 estands, entre associacions animalistes, expositors de productes i serveis per a les mascotes. També va comptar amb la presència d’altres expositors, com ara Apapma, Fridays For Future i Philippe Shangti, que van voler sumar-se a la iniciativa. Per tant, una jornada lúdica, pedagògica i que ens ha de fer reflexionar sobre el nostre comportament, i no només envers els animals, sinó també sobre el nostre entorn natural. I, després de l’èxit assolit en aquesta primera edició, segur que vindrà una segona plena de novetats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Stand del Philippe Shangti a Fira Animalista
Foto: Josep Segura