Fnac amplia la seva oferta amb Fnac Home

Pyrénées Andorra acull una nova secció de la Fnac: Fnac Home, amb productes per a la cuina, la llar i la cura persona. Aquesta oferta s’afegeix a la que la companyia Fnac té al soterrani del mateix edifici, amb llibres, música i electrónica.

Foto interior de fnac home andorra
Foto: César De Pablos

La inauguració va comptar amb la presència de la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, el president del Grup Pyrénées, Patrick Pérez i el director d’Explotació i Operacions de la companyia Fnac a Espanya, David Ordiales.

Equip de Fnac Home amb Patrick Pérez
Foto: César De Pablos

Fnac, distribuïdora de productes culturals, d’oci i tecnologia, incorpora a la seva oferta una categoria més amb la qual pretén reinventar les seves botigues: Fnac Home. Els nous locals ocupen una superfície de 120 m2 a la tercera planta de Pyrénées Andorra, a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. El client hi trobarà productes de cuina, com robots, cafeteres o batedores, també de bellesa, com assecadors, màquines d’afaitar o accessoris bany, així com articles per a la llar, aspiradors, centres de planxa o purificadors d’aire.

Inauguració fnac home pyrénées andorra
Foto: César De Pablos

La companyia Fnac, referent del sector cultural i tecnològic a Europa va fer aquest pas després de realitzar estudis de mercat en els quals van veure que la introducció d’aquesta nova categoria tindria bona acceptació entre els seus clients i socis.

Equip de gerents i venedors de pyrénées andorra
Foto: César De Pablos

La marca també ofereix al soterrani de  Pyrénées, llibres, música, articles de papereria, telèfons mòbils i informàtica. La Fnac proposa 50.000 referències en aquestes instal·lacions tot i que el client té al seu abast fins a dos milions de productes que pot sol·licitar ”on line”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Convidats a la inauguració de fnac home
Foto: César De Pablos