FORD Autoselecció estrena taller amb l’última tecnologia i màxima eficiència

L’espai disposa de 300 metres quadrats, cinc elevadors, una nova àrea postvenda per atendre la clientela, a més d’oferir l’àmplia gamma de vehicles de FORD, líder en la venda d’automòbils de vuit i nou places.

Fotos: César De Pablos

FORD Autoselecció ha renovat les seves instal·lacions i estrena un nou taller de 300 metres quadrats i cinc elevadors. El personal del taller utilitza l’última tecnologia i treballa amb la màxima eficiència per deixar els vehicles en perfecte estat. A més, també s’ha millorat la recollida de recanvis i s’ha creat una nova zona de postvenda per a una millor atenció a la clientela.

Façana Autoselecció FORDUn espai amb molta lluminositat i quatre portes d’accés, molt ben ubicat i amb visibilitat comercial, ja que es troba al centre d’Andorra la Vella, al carrer Doctor Vilanova, 5, molt a prop del Govern i de l’Estació Nacional d’Autobusos. A més, disposa d’una zona d’aparcament amb capacitat per a una vintena de vehicles.

Autoselecció continua oferint una àmplia gamma de vehicles FORD, des de turismes a industrials, de totes les mides, i amb el més últim del mercat. També ofereix una selecció de vehicles 4×4, als quals aviat s’afegiran els models industrials. L’oferta inclou automòbils dièsel i gasolina, de diverses cilindrades i cavalls.

Vista interior del taller FORDL’empresa és líder en venda de vehicles de vuit i nou places, i moltes federacions esportives han optat per adquirir un dels automòbils FORD per als seus desplaçaments.

Autoselecció disposa de models americans, com el Mustang i el Raptor, homologats a Europa. Aviat també oferirà el model FORD Explorer.

Taller autoselecció FORDFORD Autoselecció disposa de totes les solucions per al vehicle que es busca, ja que té una gran varietat d’oferta, a més de quilòmetre zero i automòbils per provar abans de decidir-se per la compra.

Autoselecció va iniciar l’any 1930 la seva relació comercial amb la marca FORD, gairebé 90 anys oferint el millor de la casa i amb un taller a l’alçada.

FORD Autoselecció. C/ Doctor Vilanova, 5. AD500 Andorra la Vella. Telèfon (+ 376) 803 811. www.ford.es