(+Fotos) Inaugurada l’exposició fotogràfica de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

L’espai ‘Bon Appétit’, de Carrefour Andorra 2000, acull una vintena de fotografies de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. La mostra ja s’havia obert al públic el passat 26 de gener en el marc del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, però l’acte oficial de tall de cinta va tenir lloc el passat 17 de febrer.

Fotos: César De Pablos

Tall de cinta a l'exposició de la vall del madriu perafita claror

Més de quaranta convidats, entre autoritats, representants de Grup Pyrénées i altres personalitats, van ser presents a l’acte d’inauguració oficial de l’exposició fotogràfica de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, que il·lustra a través d’imatges la majestuositat d’aquest ecosistema declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La mostra fotogràfica romandrà oberta al públic fins al pròxim 15 de març

Com a president de la Comissió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, el cònsol major lauredià, Josep Majoral, va encapçalar el tradicional tall de cinta, del qual van ser partícips Patrick Pérez, president de Grup Pyrénées; David Astrié, cònsol menor de la capital; Marc Pintat, president del Consell d’Administració de Carrefour Andorra 2000, i Antonio Serrano Luna, gerent del reconegut supermercat. El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d’Encamp, Nino Marot; la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius d’Andorra la Vella, Meritxell López Guitart; la consellera de Turisme i Esports de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, i Sònia Carrillo, consellera de Cultura i Educació de la parròquia laurediana, també van ser-hi presents.

Comissió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Majoral va lloar la iniciativa que, des del Grup Pyrénées, es va impulsar amb el suport de Susanna Simon, directora executiva del pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Aquesta sinergia va donar com a resultat una mostra que posa en relleu “la riquesa natural i cultural de la vall”, i que enalteix la convivència entre l’ésser humà i el medi natural. “Espero que aquesta sigui la primera de moltes col·laboracions per poder donar a conèixer el nostre ric patrimoni”, va expressar el cònsol lauredià, que va rematar la seva intervenció recordant el compromís dels quatre comuns que integren la Comissió, que comporta “la protecció, la conservació i la difusió del patrimoni de la vall”.

Presentació de l'exposició de la vall del madriu
Iniciativa ONE TEAM

L’exposició fotogràfica que s’exhibeix a la cafeteria ‘Bon Appétit’ és una iniciativa de l’equip ONE TEAM de sostenibilitat de Grup Pyrénées, que promou diverses accions emmarcades en les bones pràctiques mediambientals per conscienciar els empleats d’aquest grup empresarial andorrà.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Inaugurada l’exposició fotogràfica de la Vall del Madriu-Perafita-Claror