El futbol base ajuda a pedalar Infants del Món

El passat cap de setmana es va celebrar, a les instal·lacions del Prat del Roure, un torneig de futbol base solidari amb l’objectiu de col·laborar amb Infants del Món en la seva campanya “1 bicicleta, 1 impuls cap a l’educació”. La idea parteix de 13GOL Events, una empresa nova, jove i dinàmica, dedicada a l’organització i promoció d’estades, esdeveniments esportius i orientada a fomentar l’oci, la diversió i la competició.

Torneig de futbol base solidari Infants del Món
Foto: Nelly Dedea

L’Angels Vila és col·laboradora d’Infants del Món a Cambodja i una de les impulsores d’aquesta iniciativa, que pretén facilitar els llargs desplaçaments fins a l’escola per a aquests nens, que sense mitjans per traslladar-se, no assistirien a les classes. Però, el gran problema és aconseguir els fons necessaris per a poder comprar-les.

Equip de futbol base Infants del Món
Foto: Nelly Dedea

Després de diverses reunions, entre els responsables de 13GOL Events i Vila, van acordar que seria interessant organitzar un torneig de futbol7 amb fase de lligueta i que cada jugador aportés 15 €, amb els quals es van confeccionar unes samarretes solidàries i la resta dels diners anirien a Infants del Món.

Un altre equip de nens Infants del Món
Foto: Nelly Dedea

Finalment, es va aconseguir la col·laboració de l’Inter Club d’Escaldes, la UE Santa Coloma, l’UE Engordany, SAE Sant Julià i l’Escola Pia, de Vilanova i la Geltrú; que van aportar un total de 150 jugadors, de les categories Benjamí i Aleví. El torneig es va desenvolupar el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny, en forma de lligueta, i els guanyadors del Torneig, en categoria Benjamí, van ser la UE Sta. Coloma i, en categoria Aleví, l’Inter Club Escaldes.

Infants del Món
Foto: Nelly Dedea

Una primera edició molt exitosa, que tornarà a comptar amb el suport de tots els participants per a la pròxima edició, que se celebrarà el 2020. La iniciativa també ha comptat amb la col·laboració de diferents empreses, com ara Financera d’Assegurances, Fes-T Veure, Gestoria Paco i Adidas Official Store, de l’Illa Carlemany, així com el Comú d’Escaldes-Engordany. D’altra banda, cal destacar que, durant el torneig, els pares, familiars, amics i públic, van poder fer aportacions d’un mínim de 15€ a la campanya i es van endur una samarreta solidària.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Torneig de futbol Infants del Món
Foto: Nelly Dedea