Gala Perfumeries inaugura el Pop Up Store de Bobbi Brown a Escaldes

La prestigiosa marca de cosmètica Bobbi Brown ja disposa d’un espai fixe, a la botiga de Gala Perfumeries, ubicada a l’Av. Carlemany 109 d’Escaldes-Engordany.

Gala Perfumeries Bobbi Brown
Foto: César De Pablos

La inauguració del pop up Store va ser ahir a la tarda i va comptar amb la presència de l’ambaixador de la marca per Espanya, Portugal i Andorra, Rubén Acosta; la Sílvia Gregorio, maquilladora de l’equip Bobbi Brown professional; la Catalina de la Herrán, relacions Públiques de Bobbi Brown per Espanya, Portugal i Andorra i la Mercè Carbonell, Directora General d’Andimesa S.L.

Bobbi Brown Andorra
Foto: Nelly Dedea

Tanmateix, val a dir que la inauguració va comptar amb un gran nombre d’assistents, entre clientes i amigues de Gala Perfumeries, que van tenir l’oportunitat de provar els productes Bobbi Brown, aplicats per les mans professionals de l’equip de maquilladors, així com una xerrada molt didàctica sobre la composició dels diferents productes i la idoneïtat per aplicar-los. Però, si no vas poder assistir a la inauguració, no et perdis l’oportunitat  de conèixer i provar Bobbi Brown, un gran equip de professionals de Gala perfumeries t’assessorarà en tot moment!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Foto: César De Pablos