Graduats 28 alumnes de l’Agora International School Andorra

El passat 14 de maig, al poliesportiu de l’Agora International School Andorra, es va celebrar la cerimònia de graduació de la promoció 2020-2021, de la prestigiosa institució educativa, ubicada a L’Aldosa de La Massana.

Fotos: César De Pablos

Professora i estudiants a la Graduació Agora International School Andorra

Aquesta va ser una celebració especial, perquè els alumnes que aquest any es van graduar van ser els primers a cursar tota l’etapa del Batxillerat, sota les complexes circumstàncies generades per la Covid-19. Confinaments, mesures de seguretat, limitació de moviments, classes telemàtiques, tests d’antígens setmanals i dures situacions de salut en el si de la família són alguns dels hàndicaps amb els quals els 28 joves, i els seus 12 professors, van haver de bregar durant els dos últims anys.

Autoritats a la Graduació Agora International School Andorra

El 14 de maig, però, van poder tancar aquesta complicada etapa amb un padrí d’excepció d’aquesta promoció, Àngel Ros Domingo, actual ambaixador d’Espanya a Andorra, qui, amb un afectuós discurs, va encoratjar els alumnes a treballar de valent per assolir els seus objectius.

També va assistir a la graduació la consellera d’educació espanyola, Yolanda Varela Tortajada, i dos convidats per alumne, seguint acuradament les mesures de seguretat establertes per aquest tipus de celebracions.

L’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros, va ser el padrí de la promoció 2020-2021 de l’Agora International School Andorra

La vetllada va estar marcada pels reconeixements als mèrits dels alumnes i dels professors, que han sabut adaptar-se ràpidament als nous formats d’educació propiciats per la pandèmia. També va haver-hi tendres recomanacions i consells per part dels professors, que van enregistrar en vídeo l’acte, com a regal pels seus alumnes. Tanmateix, es van mostrar divertits i amorosos agraïments dels joves envers els seus mestres.

Professor i alumnes a la Graduació Agora International School Andorra

La cloenda va arribar de la mà de la directora de l’Agora International School Andorra, Clara Pintat, qui va oferir un emotiu discurs en què es remarcava l’orgull que l’escola sent pels seus estudiants i per tota la comunitat educativa que, com una pinya, ara sí, poden dir que han superat un dels obstacles més durs que la vida pot imposar a una societat sencera.

Estudiants a la Graduació Agora International School Andorra