Imporex i Omega Zeta, sumar sinergies per a la salut

Sumar esforços per aconseguir que tothom s’alimenti de forma saludable era el motiu essencial del taller de cuina organitzat conjuntament per Imporex Salut i la clínica Omega Zeta.

Taller de cuina saludable imporex salut
Foto: Nelly Dedea

Frank Rodríguez, màxim responsable d’Imporex Salut i Lourdes Solé, especialista en psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE), van oferir un taller de cuina saludable orientat, sobretot, a donar alternatives als aperitius dels dies de festa, per tal que es preparin de forma que sigui beneficiosa per a la salut.

Lourdes Solé clínica omega zeta
Foto: Nelly Dedea

Durant el taller, que va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de persones, es va explicar la importància de donar valor afegit a la cuina saludable, per aprofitar al màxim els elements nutricionals dels aliments a la vegada que s’evita la contaminació amb metalls pesats. Es van cuinar uns farcellets de col i dàtil, uns pastissets de plàtan amb base d’alvocat, un tàrtar de salmó marinat amb emulsió de cítrics, un ou ferrat de guatlla, només amb una culleradeta d’oli i, finalment, una “panacotta” feta amb llet d’ametlla. Uns aperitius deliciosos i del tot saludables.

Menjar saludable imporex salut i clinica omega zeta
Foto: Nelly Dedea

Imporex Salut organitza regularment demostracions i tallers de cuina saludable adreçats als clients del país perquè aprenguin de manera fàcil i pràctica els secrets d’aquesta cuina que trenca motlles, amb el sistema de cocció Saladmaster, que facilita la cocció dels aliments a baixa temperatura i sense contaminar el menjar amb metalls pesants.

Frank rodríguez imporex salut
Foto: Nelly Dedea

Per la seva banda, la Lourdes Solé, de la Unitat de PNIE de la clínica Omega Zeta, va parlar de la vessant més tècnica dels beneficis d’aquest tipus de cuina i de la incidència dels mals hàbits alimentaris en la salut de la persona. Aquesta unitat de la clínica, realitza un abordatge integral de la persona per trobar l’origen de la seva patologia i estudia, a través d’anàlisis bioquímics, per quins mecanismes es desequilibra l’estat de salut, fet que permet fer un diagnòstic més complet de les malalties interrelacionades amb el sistema endocrí, el sistema nerviós i el sistema immune.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta activitat al nostre Facebook.
Públic dels tallers imporex salut
Foto: Nelly Dedea