Omega Zeta obre la 1a clínica de medicina integrativa a Andorra

Ahir a la tarda, a l’hotel Andorra Park, es va presentar en societat la nova clínica Omega Zeta, que pretén oferir un tracte molt més humà i individualitzat a tots els seus pacients, mitjançant un diagnòstic molt complet on es tenen en compte diferents aspectes que poden influir en determinades patologies. Sens dubte, una bona alimentació i uns hàbits saludables, ajuden molt a l’hora de tractar diferents malalties de caràcter greu amb tractaments no invasius, però sempre degudament contrastats i amb un alt grau de seguretat per al pacient.

Omega Zeta Park Hotel
Foto: Nelly Dedea

El centre en qüestió, fundat per Carlos Fradera, pertany a un grup de clíniques especialitzades i líders en el segment de la medicina integrativa avançada i bioenergia, que compten amb més de 50 anys d’experiència i 500 patents internacionals. Està ubicat, al carrer del Fener 11-13, 3r 4a d’Andorra la Vella i el lidera el Dr. Josep Aldosa, que comptarà amb prestigioses figures de la medicina com ara el Dr. Pere Gascón (oncòleg, director general mèdic de la Clínica Omega Zeta  i  professor i director de la Càtedra  d’Oncologia i de coneixement  multidisciplinari  de  la Universitat  de  Barcelona) i Xevi Veraguer (terapeuta expert en Psico-Neuro-Inmuno-Endocri-nologia PNIE i el responsable de l’Institut en què s’imparteix aquesta especialitat a Barcelona).

Clínica Omega Zeta
Foto: Nelly Dedea

Però, on rau el veritable potencial dels seus serveis és, en la professionalitat i l’experiència del seu equip, la màxima innovació en biotecnologia exclusiva, un enfocament de la malaltia innovador, centrat en la recuperació de l’equilibri bioenergètica i una visió holística dels pacients que els permeten treballar amb diagnòstics i tractaments integrals individualitzats. Tot això, amb l’avantatja de poder oferir una atenció sempre positiva i cordial, i amb el màxim compromís amb el benestar dels pacients.

Les àrees de tractament de la clínica a Andorra abordaran diferents disciplines com ara una unitat de medicina integrativa i salut integral, una unitat de rehabilitació, ortopèdia i tractament postural; una unitat de medicina i biologia energètica; una unitat de medicina estètica integral avançada; una unitat de nutrició integrativa (PNIE) i una unitat de psicologia integrativa.

Clínica Omega Zeta Andorra
Foto: Nelly Dedea

 

La presentació de la clínica va comptar amb una conferència PNIE a càrrec de Xevi Verdaguer i tot seguit van ser, Josep Aldosa, Pere Gascón i el mateix Xevi Verdaguer, els que van descobrir els avantatges que ens ofereix Omega Zeta Andorra. També va comptar amb una taula rodona moderada per la periodista Gemma Rial i un còctel final. Val a dir que, a la presentació va assistir una molt nombrosa concurrència, que va omplir la sala d’actes de l’hotel, entre els quals cal destacar la presència de Conxita Marsol, Cònsol del Comú d’Andorra la Vella, Mònica Codina, Consellera de Promoció Turística i Comercial del Comú d’Andorra i Ester Vilarrubla, Consellera de Social del Comú d’Andorra. També van assistir un gran nombre de professionals de la medicina, que al final van poder departir relaxadament amb els tres directius d’Omega Zeta.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea