Isabelle Sandy, un llegat que es manté viu a l’ARTALROC

Una vegada més, l’ARTALROC ofereix al públic una exposició memorable per a reivindicar la història del nostre país, amb una mostra especialment dedicada a una dona que va trobar la seva inspiració artística entre les muntanyes i els carrers d’Andorra, Isabelle Sandy.

Olga Gelabert inaugurant exposició Isabelle Sandy
Foto: Nelly Dedea

Recordada per la seva passió per la poesia i l’escriptura, Isabelle Sandy, també es va guanyar el reconeixement del poble andorrà, per la novel·la Andorra ou Les hommes d’airain, una obra literària ambientada a principis del segle XX, on es mostren les característiques d’un país pràcticament desconegut per a la resta del món.

Escriptori amb manuscrit i objectes referencials a Isabelle Sandy
Foto: Nelly Dedea

Aquesta col·lecció anomenada Andorra, l’estel i la muntanya”, d’Isabelle Sandy” (1884-1975) consta de documents, manuscrits, llibres, fotografies i altres objectes, que l’Arxiu Nacional d’Andorra i el Ministeri de Cultura presenten al públic per a mantenir viva l’herència històrica d’una enamorada de les nostres terres.

Convidats a l'exposició d'Isabelle Sandy
Foto: Nelly Dedea

N’és una oportunitat única per apropar-nos a l’Andorra d’abans que, sens dubte, ens permetrà obrir els ulls davant d’una bona part de les nostres arrels. L’exposició es pot visitar fins al 31 de març del 2019, a la sala d’exposicions de l’ARTALROC.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Públic a la inauguració exposició Isabelle Sandy
Foto: Nelly Dedea