(+Fotos) Ivan de Menis inaugura la galeria Untitled mLxF

L’exposició ‘Layer by layer’, de l’artista italià Ivan de Menis, va obrir les portes de la nova galeria, ubicada al núm. 31 del carrer Na Maria Pla d’Andorra la Vella. La mostra destaca pels colors vibrants i el joc amb els volums.

Fotos: César De Pablos

Escultures de l'exposició d'Ivan de Menis

La parròquia d’Andorra la Vella llueix, des del passat 4 de febrer, una nova galeria que s’estrena amb les obres de l’escultor italià Ivan de Menis. Es tracta d’Untitled mLxF, un nou espai dedicat a l’art que va obrir, per primera vegada, amb l’exposició ‘Layer by layer’, una mostra en què el color i la resina són part essencial del discurs del seu autor.

Ivan de Menis a Untitled mLxF

‘Layer by layer’ és una exposició que explora el llenguatge d’Ivan de Menis, a través de peces escultòriques assolides a partir d’una equilibrada combinació de resina i pigments, que s’hi van col·locant capa a capa, creant volums complexos i contrastos entre la superfície llisa frontal i l’aspecte cru dels costats, trets inconfusibles de les col·leccions ‘Tessere’ i ‘Rette’ de l’escultor nascut a Treviso.

Al centre de la galeria, hi figura una de les peces de la sèrie ‘Compressioni’, una escultura de 77 x 100 centímetres que l’artista italià ha creat recentment. Segons explica l’escultor, aquesta neix de l’ús de panells de poliestirè premsats sobre tela, una tècnica que representa un pas més en l’evolució del seu llenguatge artístic.

Sobre Untitled mLxF

La galeria Untitled mLxF és una iniciativa impulsada pels galeristes i curadors d’art Marta Llompart i Xavier Fiol, amb àmplia trajectòria a Palma de Mallorca. A banda d’Ivan Menis, un dels artistes representats per la recentment oberta galeria és el també italià Nicolò Baraggioli.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Exposició