(+Fotos) La Galeria Taranmana acull la tercera trobada d’Andorrita

El passat 31 de març, la galeria Taranmana va acollir la tercera trobada de residents espanyols al país, organitzada per Andorrita, una comunitat nascuda fa dos anys, amb la voluntat de connectar persones, especialment nous residents, que vulguin compartir experiències i generar nous vincles socials i professionals a Andorra.

Fotos: Noelia Farias

Prop de 40 persones van participar en la reunió, entre elles responsables i membres del Consell de Residents Espanyols (CRE), un òrgan de consulta i assessoria adscrit al Consulat General d’Espanya a Andorra, presidit per Gerardo Vizmanos Lamotte, que vol servir de nexe entre els espanyols residents al país i les institucions públiques de l’Estat veí.

Durant la trobada, els presents van compartir un aperitiu al The Coffee Corner de Taranmana. Gerardo Vizmanos Lamotte, acompanyat de Sonia Márquez, impulsora i fundadora de l’associació Andorrita, va donar a conèixer l’entitat, encara molt desconeguda per alguns residents espanyols a Andorra. També va aprofitar l’ocasió per presentar la resta de membres de l’organisme que es va constituir l’any passat: María Pilar Giuli Gordón, Salvador Miguel Rivas Roblin, Susana González Fernández, Francisco Javier Faus Dalmau, Juan Casellas Font e Iván Castillo Perandés.

Andorrita és un espai per donar la benvinguda als nous residents espanyols i acompanyar-los en el seu procés d’integració

Vizmanos, escollit també per representar a Andorra al Consell General de la Ciutadania Espanyola A l’Exterior (CGCEE), va assenyalar que, al Principat, hi ha 24.000 d’espanyols inscrits en el CERA i 26.000 en el PERE, una xifra alta que vol assolir per poder representar al país.

Per la seva banda, Sonia Márquez va agrair la presència de tothom a la tercera trobada i va recordar que Andorrita és un punt de trobada obert a qualsevol persona que vulgui crear una xarxa d’amics i contactes al país, independentment de la seva nacionalitat. En aquest sentit, Márquez va destacar que l’associació és un “espai on la gent pot divertir-se i connectar, tant en l’àmbit personal com professional, perquè l’experiència de viure a Andorra sigui encara millor”.

Aquesta és la tercera reunió duta a terme per Andorrita a la Galeria Taranmana. La primera es va celebrar el novembre de l’any passat i la segona, el març d’enguany. La intenció de la fundadora és repetir la cita tots els dijous de cada mes a diferents indrets del Principat, amb el propòsit de descobrir nous espais i continuar sumant gent a les trobades. Fins ara i per qüestions d’aforament, les reunions van aplegar prop de 50 persones, però, amb l’aixecament de les mesures sanitàries, la voluntat de Márquez és fer participar tota la comunitat d’Andorrita, actualment formada per unes 100 persones. “Estic molt contenta i agraïda per la resposta que he rebut de la gent. Hi ha gent en llista d’espera per participar en la següent trobada”, va assegurar la fundadora d’Andorrita.

 

Gaudeix de totes les fotos de l’esdeveniment aquí: 

Trobada d’Andorrita a la galeria Taranmana