La selecció andorrana de futbol va presentar la nova samarreta i va retre homenatge als sanitaris

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va presentar, el passat 24 d’agost, les noves samarretes que vestirà la selecció andorrana de futbol. La FAF va renovar l’acord amb la marca Macron per dos anys més. Integrants del SAAS i de la Creu Roja andorrana, van ser els encarregats de lluir la nova tricolor.

Fotos: Federació andorrana de Futbol

L’acte de presentació es va dur a terme durant les primeres hores del matí i va estar presidit per un homenatge a tots els professionals sanitaris que van treballar activament durant la pandèmia. Personal de SAAS i de la Creu Roja van desfilar pel “passadís de campions” amb el nou equipament esportiu de la marca Macron, que lluiran totes les seccions esportives i categories oficials durant els pròxims dos anys. Va ser el cas de Quim Fenoll, cap de l’àrea operativa de la Creu Roja i Nadia Puy, auxiliar d’infermeria, entre altres participants en l’acte.

També, Marina Fernàndez i Iria Domínguez, de la secció de futbol femení; Josep Antoni Gomes, Márcio Petxina de Pelegrí i Albert Alavedra, de la secció de futbol masculí; i Èric Mesquita i Aaron Guirao, de la categoria de futbol sala; van ser alguns dels models ocasionals per a mostrar el nou conjunt esportiu. Cal destacar, que el color vermell predominarà a les mitges, els pantalons i la samarreta de la primera equipació. La segona serà blava i la tercera recupera el groc, que substitueix la blanca que van utilitzar a la darrera fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020. Els porters vestiran de blau, groc i verd. Colors que lluiran fins a la temporada 2022. L’estrena es realitzarà durant la pròxima fase de la UEFA Nations League i la fase de classificació per al Mundial del 2022.

Per la seva part, el president de la FAF, Fèlix Álvarez va aprofitar l’ocasió per a agrair a les institucions i professionals que van estar lluitant en primera línia contra la Covid-19. Álvarez va afirmar que, el SAAS i la Creu Roja són algunes de les entitats a les quals tots els ciutadans hem d’estar agraïts, ja que van fer un important treball durant la crisi sanitària, arriscant fins i tot la seva pròpia salut. Així que, aquest va ser un acte que va considerar com el moment perfecte per a rendir-los un homenatge. A més, el president de la FAF va agrair l’esforç i la confiança de la marca Macron per continuar vestint les seleccions andorranes, durant dos anys més. El mandatari va agregar, “Totes tres equipacions ens agraden molt per la seva comoditat i perquè es combinen els tres colors que conformen la bandera d’Andorra. Esperem que ens donin alegries a les pròximes competicions de seleccions que tenim i que afrontem amb la màxima il·lusió”.