L’Andorra Women Trial Team afronta una nova temporada amb molta il·lusió

A la sala del consell d’Andbank, però de manera telemàtica, Oriol Pi, director tècnic de l’equip femení, i Josep Puntí, secretari del Moto Club Pirineu, han destacat que el principal objectiu és que les noies participin en campionats de Catalunya, Espanya i mundials.

Fotos: César De Pablos · Captura/Andbank

Andorra Woman Trial Team

El subdirector de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes, ha estat l’amfitrió de la presentació telemàtica de la nova temporada que afrontarà l’Andorra Women Trial Team, equip femení de trial que, segons ha explicat Cabanes, “encaixa perfectament en la política d’Andbank” i és una forma de contribuir a crear bases sòlides d’aquesta disciplina esportiva.

Andorra Woman Trial Team

L’Andorra Women Trial Team, tal com l’any passat, continua comptant amb cinc joves promeses del trial, com ara Maria Font i Alèxia Lladó, que són les pilots de major edat, mentre que el line-up el completen Aitana Núñez, Laia Pi i Lola Gabriel. Totes elles, sota la direcció tècnica de l’experimentat pilot Oriol Pi, busquen destacar en un “món molt masculí” però que, “gràcies a referents de l’esport com la Laia Sanz, el trial s’ha feminitzat una mica més”.

Si bé l’Oriol destaca que l’objectiu és la millora continuada de cada pilot, valora que l’aspecte lúdic del trial ha de prevaldre, malgrat que els resultats positius mai no hi han faltat. “Seguint aquesta línia de treball i ganes, crec que cada cop els resultats seran millors i ens permetran optar per millors places internacionals”, ha expressat.

Andorra Woman Trial Team

Precisament en la línia de les competicions, tant l’Alèxia com la resta de pilots, esperen poder participar, enguany, en totes les etapes del mundial i assolir resultats favorables. “Tot el suport que ens està donant Andbank i l’equip que hem creat junts, personalment, em fa estar més motivada i tenir més ganes de continuar cap endavant”, ha indicat Lladó, mentre que, per a la Laia Pi, la principal meta és “continuar treballant per tornar a guanyar el Campionat d’Espanya TR2 i la categoria femenina del Campionat de Catalunya”, malgrat que no descarta millorar les seves posicions en el Campionat del Món, un campionat en el qual les seves companyes esperen debutar aviat.