(+Fotos) L’encant de les joies i la bijuteria a Sanmartí

La Laia i la Blanca han inaugurat aquest dimarts la boutique Sanmartí al núm. 9 de la Plaça Rebés d’Andorra la Vella, on els visitants podran trobar una selecció de joies, bijuteria i complements ideals per a totes les edats i per a qualsevol estil.

Fotos: César De Pablos

Joies de SanmartíCada peça exhibida a l’establiment de recent obertura, a la capital andorrana, ha estat seleccionada amb molta cura, perquè cada persona hi trobi aquella que la faci sentir única i especial. Aquesta és la filosofia que la Laia i la Blanca han volgut impregnar en Sanmartí, el seu nou projecte que, amb il·lusió i afecte, comença a fer les primeres passes al cor d’una de les zones comercials més dinàmiques i concorregudes del nostre país.

Sanmartí
Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria; Laia Fiter Sanmartí i Blanca Fiter Sanmartí, cofundadores, i Mireia Codina, cònsol menor de Sant Julià de Lòria

Sanmartí, un nom que fa al·lusió al cognom de la mare d’ambdues fundadores, és una botiga plena d’encant en la qual les joies, la bijuteria i els complements s’adapten a tota mena de persones, d’estil i fins i tot d’edats. Ens explicava la Laia, l’encarregada de l’aspecte més creatiu i de disseny del negoci, que Sanmartí és “una forma d’homenatjar la figura de la dona” i, alhora, de donar cabuda a dissenyadors de proximitat, principalment de França i Espanya, tot i que també hi ha creacions d’alguna artesana d’origen grec. A més a més, les clientes hi podran trobar les col·leccions més fresques de Coco de Mar, una marca ideada per la Laia fa més de 12 anys i que l’ha acompanyat en la seva trajectòria, amb la qual fa un gest a la naturalesa i a la bellesa del dia a dia.

Joies de sanmartíL’establiment, ubicat al núm. 9 de la Plaça Rebés, és també “una oportunitat perquè les clientes gaudeixin d’una experiència agradable, s’hi sentin acompanyades i assessorades en tot moment”.

Joies de SanmartíDurant la jornada inaugural, Sanmartí ha rebut la visita de desenes de clientes i amigues de les emprenedores, que no han deixat passar l’oportunitat de donar l’enhorabona a les germanes lauredianes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

L’encant de les joies i la bijuteria a Sanmartí

 

democrates andorra