La 4a promoció de Little Stars Academy va oferir un concert de graduació

Per quart any consecutiu, l’escola de cant Little Stars Academy, va atorgar els diplomes als seus alumnes de la promoció 2018-2019. La directora del centre, la coneguda cantant danesa establerta a Andorra, Susanne Georgi, va preparar un espectacle en el qual van participar tots els alumnes de l’acadèmia.

Susanne Georgi, directora de Little Stars Academy
Foto: Josep Segura

L’escenari va ser el Teatre Les Fontetes, de la Massana, i els alumnes van interpretar diferents cançons de reconeguts artistes internacionals, amb una exquisida posada en escena i una coreografia digna de cantants professionals, malgrat la curta edat d’alguns d’ells.

Little Stars Academy
Foto: Josep Segura

Little Stars Academy, és quelcom més que una escola de cant, ja que totes les classes són en anglès i, a banda d’aprendre aquesta disciplina, els alumnes acaben dominant l’idioma, gairebé a la perfecció. Segons la directora del centre, la Susanne Georgi, la tècnica emprada és de l’escola tradicional, on l’anatomia juga un paper molt important.

Nenes de Little Stars Academy
Foto: Josep Segura

Tanmateix, Georgi aplica a les seves classes el sistema danès d’aprenentatge, que és molt diferent del que s’aplica al nostre país, ja que jugar i divertir-se són dos aspectes primordials perquè els alumnes aprenguin, més i més ràpid. La matricula per al pròxim curs, ja és oberta, però hi ha molt poques places disponibles, així que, no perdeu l’oportunitat d’aprendre anglès cantant, trobeu alguna fórmula més efectiva?

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Nenes de l'escola Little Stars Academy
Foto: Josep Segura