“Mort sota zero”, la nova narrativa de misteri de Ludmilla Lacueva

La presentació de la primera novel·la del gènere de misteri de Ludmilla Lacueva va aplegar més de 200 persones al Cèntric Atiram Hotel d’Andorra la Vella. El comissari Benjamí Rascagnères en va fer la presentació.

Ludmilla Lacueva llibre
Foto: Nelly Dedea

Una novel·la de misteri presentada per un comissari de policia. No es podia trobar una persona més adequada. I així ho va demostrar Benjamí Rascagnères en l’acte de presentació de “Mort sota zero”, l’obra de Ludmilla Lacueva ambientada a Soldeu.

Ludmilla Lacueva Convidat
Foto: Nelly Dedea

L’escriptora va explicar que, mentre escrivia el llibre, es va voler documentar sobre tècniques policials i es va decidir a entrar a l’edifici central de la policia andorrana. El seu interlocutor va ser el comissari Benjamí Rascagneres, que li va donar totes les explicacions pertinents i es va posar a la seva disposició per brindar-li la informació que pogués necessitar.

Ludmilla Lacueva Eva Descarrega
Foto: Nelly Dedea

Després d’aquesta trobada amb el comissari, Ludmilla Lacueva va revelar que havia fet un replantejament de la novel·la, que va ser qualificada com a captivadora i apassionant per part del responsable policial. “Mort sota zero”, editat per Apostroph, es pot trobar a totes les llibreries del país i s’espera que sigui un dels “best sellers” nacionals en la propera diada de Sant Jordi.

Gaudeix de més fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Ludmilla Lacueva pùblic
Foto: Nelly Dedea