Luz Casal omple de melodia el Prat del Roure amb ‘Que corra el aire’

La cantant gallega Luz Casal va omplir gairebé totes les localitats de la Sala del Prat del Roure, en el concert que va oferir, el passat dijous dia 7 de novembre, que s’emmarca dins del Festival Colors de Música. L’artista espanyola va presentar el seu últim treball ‘Que corra el aire’, però també va fer una repassada per alguns dels seus grans èxits, com ara ‘Piensa en mi’ o ‘Rufino’, que van entusiasmar el públic assistent.

Fotos: Paula Cristina

Luz Casal a AndorraMalgrat que l’aforament no es va arribar a omplir del tot, la sala escaldenca presentava una molt bona entrada per a veure i sentir una Luz Casal més madura, amb la veu més serena i amb una connexió especial amb el seu públic.  Amb una brillant carrera, que està a punt d’arribar a les quatre dècades, Casal es pot permetre el luxe de cantar i compondre només aquells temes que l’emocionen, ja que considera que és la manera més honesta de compensar als seus seguidors.

Públic al concert de Luz CasalVa ser una nit emocionant i, cinc anys després de la seva darrera visita al país, es va tornar a ficar el públic a la butxaca, no només amb els temes del seu darrer treball ‘Que corra el aire’, sinó també amb alguns dels seus grans èxits, que s’endinsaven més en el rock. Temes com ara ‘Piensa en mi’ o ‘Rufino’, així com la seva extensa  i exitosa trajectòria en el món de la música, l’han valgut un reconeixement, en forma de guardó, que va rebre de part de LOS40, en homenatge a la seva carrera. Va ser a la gala de LOS40 Music Awards, celebrada a Madrid el passat dia 2 de novembre, on va ser premiada amb un Golden Award.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Noies al concert de Luz Casal a Andorra