Meet Up by Lolë al Museu Carmen Thyssen Andorra

El passat diumenge, dia 2 de febrer, va tenir lloc el Meet Up by Lolë, al Museu Carmen Thyssen Andorra. Un esdeveniment que s’emmarca dins de les activitats pedagògiques complementàries i tallers educatius, que l’espai EduCarmenThyssen realitza en la seva exposició. Malgrat que les activitats que es realitzen habitualment compten amb un component més didàctic i tecnològic, l’experiència que van viure els assistents a l’acte, va ser totalment diferent, ja que el fil conductor entre les obres exposades i el públic assistent, va ser molt més profund i més emotiu del que normalment es pot sentir davant una obra pictòrica.

Meet Up by Lolë al Museu Carmen Thyssen AndorraL’Art i el Mindfulness, van ser la temàtica escollida en aquesta oportunitat per a concebre l’art d’una manera diferent. L’ambaixadora de la marca Lolë, Mireia Canudas, va ser l’encarregada de guiar els participants, des de la consciència plena, a descobrir l’exposició ‘Influencers en l’Art’, a través de l’observació temporal de les obres, amb intenció, concentració i buscant les emocions que cada obra feia sentir als participants.

En total, van ser una desena de persones les que van tenir el privilegi de gaudir d’una experiència única, que els va fer descobrir una altra dimensió per a poder gaudir de l’art. Després de finalitzar aquesta enriquidora experiència, els assistents a l’acte van poder gaudir d’un tast de tes de la marca L’Infús, reconeguts per la seva qualitat excepcional; així com l’acompanyament de pastissos casolans del Noranta tres de Les Closes, un racó gastronòmic, on la matèria primera i una cuina actual i saludable, basada en producte fresc, de proximitat i ecològic, farà les delícies dels paladars més exigents.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Lolë Andorra al Museu Carmen Thyssen