Mercat de la Vall, un punt de trobada per a productors i artesans

Una nova edició del tradicional Mercat de la Vall va tenir lloc el passat dissabte, dia 07 de juliol, al Centre Històric de la parròquia d’Andorra la Vella. Un cop més, els artesans i productors agrícoles del país i d’altres regions de Catalunya, van tenir l’oportunitat de mostrar els seus productes més autèntics.

Casa Gendret al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos

Com ja és costum, el primer dissabte de cada mes, el Mercat de la Vall rep centenars de visitants que, expectants i curiosos, s’animen a provar productes artesans com ara els embotits d’Els Escaubells o les delicioses melmelades de Casa Gendret.

Pocions de Lluna Nova al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos

En aquesta ocasió, els assistents al mercat van gaudir dels diferents formatges de les empreses catalanes, L’Oliva, d’Oliana, i Cal Majuba, d’Alàs. A més a més, el licor d’herbes medicinals i nous de Ratassia de la Carmeta va delectar els paladars de turistes i residents.

Xavi Casal al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos

La Montse, de Pocions de Lluna Nova, va oferir la seva àmplia gamma de productes de cosmètica natural fets amb plantes d’Andorra, mentre que la jove artista andorrana Myriam Grau Rey va captivar al públic amb les seves pintures.

Artesania dels Pirineus al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos

Altres artistes com ara la fotògrafa Montserrat Altimiras, i els il·lustradors Xavi Casal, Chingolo Art i Dead Flag, van tenir el seu espai per a exposar les seves obres. Arot Telers, Pluja de Somnis, SOTABOSC Taller Serigràfic, Artesania dels Pirineus, UPK2, Joieria Germans i altres productors i artesans, també es van sumar a aquesta edició del Mercat de la Vall.

Chingolo Art i Dead Flag al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos

Ara, la pròxima cita del Mercat de la Vall tindrà lloc el pròxim dissabte 4 d’agost al mateix indret: el Centre Històric d’Andorra la Vella.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Joieria Germans al Mercat de la Vall
Foto: César De Pablos