Microsoft Dynamics 365, l’eina d’eines per a la teva empresa

Aprofitar el temps de manera eficient, és la lluita de qualsevol empresari, especialment en èpoques com aquesta on la tecnologia marca les regles del joc. SucASuc, consultora tecnològica, és conscient del que significa assolir la màxima productivitat d’un negoci, i presenta la suite Microsoft Dynamics 365, per a oferir solucions ràpides i efectives en matèria de gestió empresarial.

Josep Vila cap de SucASuc
Foto: César De Pablos

L’hotel Roc Blanc, d’Escaldes-Engordany, va acollir la gala de presentació, que va comptar amb la presència de personalitats del món empresarial andorrà. La mostra va començar amb un còctel de benvinguda per a, posteriorment, donar inici a la introducció d’aquesta “eina d’eines”.

Còctel de Microsoft Dynamics 365 a l'hotel Roc Blanc
Foto: César De Pablos

Microsoft Dynamics 365 és una línia de productes de planificació de recursos empresarials (ERP) i aplicacions de gestió de relacions amb clients (CRM), que el gegant informàtic de la finestra va anunciar a finals de 2016. Però la novetat no és aquesta, sinó el nivell de desenvolupament que SucASuc va assolir amb Microsoft Dynamics 365 Business Central, que ja és completament compatible amb la legislació fiscal, laboral i comptable del Principat d’Andorra.

Presentació de Josep Vila sobre Microsoft Dynamics 365
Foto: César De Pablos

Amb un discurs molt proper, Josep Vila Llobet, Channel Success Manager de l’empresa, va presentar arguments sobre els beneficis de la integració de Microsoft Dynamics 365 al món dels negocis, perquè la plataforma tecnològica permet, en una visió tan global com detallada, connectar les empreses, prendre decisions més importants, i créixer amb més rapidesa i estabilitat.

Presentació de Microsoft Dynamics 365
Foto: César De Pablos

Tanmateix, Microsoft Dynamics 365, amb la seva interfície semblant a la suite més actualitzada d’Office, és accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, com ara smartphones, tauletes, portàtils i ordinadors de sobretaula, amb una experiència sistemàtica, segura i sincronitzada dins d’Azure, que pot ser –en paraules de Vila– el servei de núvol informàtic més robust, segur i confiable del món, perquè grans empreses com ara FedEx, Intel, Coca-Cola, Toyota, Starbucks, Toshiba i Adobe, confien la seva data a aquesta plataforma.

Presentació de Javier Belvis sobre Microsoft Dynamics 365
Foto: César De Pablos

Per la seva part, Javier Belvis Romero, Technical Presales & Deployment Services, va presentar les prestacions tècniques d’aquesta integració de softwares. A més de facilitar la migració de dades, l’automatització del procés intern de comptabilitat, i integrar el CRM a l’empresa, Microsoft Dynamics 365 funciona perfectament per a confeccionar butlletins de salaris, gestionar fitxers bancaris ABA i SEPA, així com fitxers de comunicació amb la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Tot plegat, sens dubte, representa un avanç important en la forma de fer negocis, però un dels punts forts de Microsoft Dynamics 365 és la conciliació bancària automatitzada, i la formació especialitzada i professional per a assolir el màxim rendiment del software i l’empresa.

Detalls tècnics de Microsoft Dynamics 365
Foto: César De Pablos

Si ets usuari habitual d’Outlook, Excel o Word a la teva empresa, segurament trobaràs molt familiar el look and feel de Microsoft Dynamics 365, però el secret està en la capacitat intuïtiva i integrativa d’aquest gran conjunt de programes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Mostra d'integració amb Microsoft Dynamics 365
Foto: César De Pablos