Muse, els dolços més glamurosos

La inauguració de la pastisseria Muse Inspiration Gourmande Andorra, situada a les Galeries Plaza, en ple centre d’Andorra la Vella. Els pastissos, les xocolates i els “macarons” van ser-ne els autèntics protagonistes.

Un públic molt nombrós va respondre a la invitació de l’amfitriona, Océane Rousseau, mànager general de Muse, per descobrir les exquisides creacions de Vincent Guerlais el mestre xocolater que, amb el seu saber, sap com captivar els sentits a través de la pastisseria més delicada i original.

Els assistents van obsequiar el mestre amb un llarg aplaudiment per manifestar el seu reconeixement a la feina ben feta. A Muse Inspiration Gourmande Andorra, hi trobareu uns dolços extraordinaris amb una estètica impecable, on el mestre xocolater fa jugar colors i sabors de manera equilibrada i deliciosa.

Proposen també diferents capses de bombons o “macarons” per regalar, amb  presentacions acurades, perquè l’embolcall també és important. Hi trobareu igualment melmelades artesanals i mel de qualitat, així com una àmplia gamma de tes. El mestre xocolater prepara també piràmides de “macarons”, el que s’anomena “pièces montées” ideals per celebracions, així com pastissos de casament i aniversari. Ara, de cara a festes, ha creat tota una gamma de xocolates i personatges molt adients per ocupar un lloc de privilegi a les taules de Nadal.

També es poden degustar els pastissos a la mateixa pastisseria, en un espai molt agradable, el saló de te, on proposen diverses fórmules adequades per a cada hora del dia, així com una xocolata desfeta increïble signada per Vicent Guerlais.

 

democrates 2023