(+Fotos) Els artistes de casa van mostrar el seu talent a The Boss Fest

Del 3 al 5 de novembre, The Boss, el prou conegut après-ski d’El Tarter, va ser escenari del The Boss Fest, un festival de música que va néixer amb el propòsit de donar plataforma als artistes de casa nostra i també de proximitat.

Fotos: César De Pablos

The Boss FestThe Boss Fest representa una finestra oberta a la diversitat musical i a la riquesa de la producció artística d’Andorra i, en paraules dels seus organitzadors, el seu propòsit es convertir-se en una referència entre els festivals d’iniciativa privada.

The Boss FestAmb una cartellera interessant i encapçalada pel català Joan Masdéu, set artistes del Principat van obsequiar els espectadors amb un festival molt divers i amb espectacles per a tota mena de gustos. Més de 500 persones van gaudir, al llarg d’aquell cap de setmana, de diferents estils musicals emmarcats en els gèneres del pop i el rock, mentre es deixaven atrapar per les propostes gastronòmiques de The Boss.

The Boss FestIrida i Waver van ser els primers a pujar l’escenari durant la jornada de divendres, la qual va servir d’obreboques de les cinc presentacions de l’endemà, en què Quim Salvat, Rokyo, Martha Roquett amb Tere Serra, Joan Masdéu i Freyja van deixar el llistó ben en alt.

The Boss FestDiumenge, amb una sessió més distesa i relaxada per fer el vermut, Driving South va guiar els presents a través d’una passejada musical pel sud dels Estats Units.

The Boss FestJuli Barrero, cap de l’equip organitzador, va expressar que aquesta va ser “una primera edició formidable” i no tanca la porta a fer-ne més en el futur.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

The Boss Fest 2023