La «nouvelle nissaga» d’artistes andorrans exposen al Neverland

Divendres al vespre va tenir lloc, al Bar Restaurant Neverland d’Escaldes-Engordany, unes xarrades a càrrec d’artistes novells de diferents disciplines del panorama andorrà. Cadascun d’ells va presentar la seva obra i va dissertar sobre què era l’art per a ells.

Xerrada d'artistes a Neverland
Foto: Nelly Dedea

En un format força entretingut i distés, la Myriam Grau, conductora i organitzadora de l’esdeveniment, va donar pas als diferents artistes com ara el Marc Huguet, que va parlar sobre la seva disciplina, el còmic. La Myriam Grau, que va associar l’art amb l’amor i va esgrimir que l’art recorda constantment a la societat que els sentiments existeixen.

Foto: Nelly Dedea

L’Arianne Joyce, que treballa la fotografia com un reflex de les seves vivències. L’Emma Regada, que defensa el cos com una eina de canvi i reivindica la difícil tasca d’una perfomance. La Mar González, que també treballa una fotografia reivindicativa en què denuncia que la dona no és un producte.

Foto: Nelly Dedea

La Carrie on Art, que també reivindica que la il·lustració és un art, però que queda molt diluïda en diferents productes. El Richard Imbernon, un poeta del futbol que ara juga amb les lletres i que mai ha deixat de banda la seva passió, l’ensenyament.

Foto: Nelly Dedea

L’esdeveniment el van amenitzar altres artistes, en aquest cas del gènere musical, com ara el Toni Fernández, que ens va delectar amb les seves guitarres i l’harmònica o el mestre Sebastià Mijares, que va donar una lliçó acariciant les notes del seu piano. I, la Tania Layon, amb una veu portentosa, que va enlluernar el públic present. Una vetllada molt enriquidora en què també es van sortejar diferents lots amb les obres d’aquests artistes i en què una cosa va quedar molt clara, si tothom es va preguntar què era l’art, jo els hi dic, l’art sou vosaltres, sens dubte!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Foto: Nelly Dedea