ORIS anuncia una nova col·laboració amb l’empresa Classic Side Tour

ORIS anuncia una nova col·laboració amb l’empresa andorrana Classic Side Tour. És un fet que Andorra està recuperant un cert nombre de turistes, que havia disminuït els darrers anys, tant entre els que pernocten com entre els que no ho fan.

Rellotges Oris
Foto: César De Pablos

Això és possible gràcies a que el sector turístic andorrà, tradicionalment basat en l’esquí i les compres, ha anat evolucionant en consonància amb els nous temps, fins adaptar-se als nous models de lleure.

Classic Side Tour, l’original oferta de descoberta d’Andorra a bord d’un sidecar, és un exemple d’aquesta evolució. Contribueix a diversificar l’oferta turística tradicional, oferint una nova experiència turística, situada a mig camí entre la gesta esportiva i la descoberta paisatgística.

Representants d'Oris i Classic Side Tours
Foto: César De Pablos

Per aquest motiu, la joieria BÀSIC MERCAT es congratula d’haver facilitat el contacte entre la marca rellotgera ORIS, fundada l’any 1904, i l’empresa  de recent creació, Classic Side Tour, fent possible l’inici d’una col·laboració en benefici mutu.

Passeig en moto classic side tour
Foto: César De Pablos

Els sidecars d’URAL van ser creats l’any 1941, mentre que la marca ORIS porta produint rellotges a Suïssa des de fa més de 100 anys. És una marca independent, amb una llarga història, imbuïda d’uns forts valors fundacionals, que fabrica, amb un estil exclusiu, instruments exclusivament mecànics. La marca ORIS, doncs, gaudeix d’una personalitat real. Per dir-ho de forma planera, els rellotges ORIS són fiables, innovadors, funcionals i bells; això els fa ideals per acompanyar-nos en els nostres viatges.

El model ORIS Divers Sixty-Five

Durant la dècada de 1960, ORIS es va introduir en el mercat dels rellotges de busseig.  Amb una sèrie de rellotges mecànics d’alta qualitat, buscava oferir al bussejadors instruments amb més funcionalitats, a més a més de fiabilitat i estil.

Foto: César De Pablos

Mig segle després, l’empresa suïssa independent continua creant en base a la mateixa filosofia. Els seus rellotges són respectats i reconeguts entre l’exigent comunitat bussejadora internacional, que segueix dipositant en ells la seva confiança.

Rellotge Oris
Foto: César De Pablos

Una d’aquestes creacions és el Divers Sixty-Five, un model basat en un disseny del 1965. La sèrie actual conserva l’aspecte retro de l’original, excepte que per la fabricació dels rellotges actuals s’utilitzent tècniques modernes així com materials de avantguarda. Això fa que el Divers Sixty-Five tingui l’aspecte d’un rellotge d’època, com també que estigui fet amb una caixa d’acer inoxidable anticorrosiu i un vidre de safir antiratlladures protegint l’esfera. Així com d’un moviment mecànic automàtic.

Foto: César De Pablos
Perquè Classic Side Tour ha triat el model ORIS Divers Sixty-Five?

A l’hora d’escollir un model emblemàtic de la marca ORIS el rellotge Divers Sixty-Five i l’empresa Classic Side Tour comparteixen uns valors i una estètica similars.

Disponible en diversos models amb diferents colors d’esfera (blaus, verds, negres …) així com amb braçalets d’acer, NATO, de goma o de cuir envellit, aquesta sèrie, amb un disseny clàssic de gran èxit, barreja autenticitat i modernitat. Això va ser el que més els va influenciar per decidir sol·licitar aquest model en particular.

Més informació:
Gaudeix de totes les fotos al nostre Facebook
Foto: César De Pablos