Petit cap de setmana a Escaldes-Engordany, una proposta per a la família

Un centenar de persones van prendre la sortida de la gimcana familiar que va obrir els actes de la quarta edició del Petit cap de setmana, una proposta adreçada al públic familiar que organitza el comú d’Escaldes-Engordany.

Petit cap de setmana escaldes-engordany
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

L’objectiu de la proposta era que les famílies poguessin compartir un cap de setmana festiu i educatiu amb activitats diverses. A la gimcana, aquest any centrada en el món del cinema, hi van participar 110 persones de 32 nuclis familiars. Tal com va indicar la cap de Cultura del comú, Anna Garcia, des de la corporació es valora de manera molt positiva aquesta implicació. A migdia es va procedir al repartiment de premis amb un vermut popular i l’actuació del Cor de Rock d’Encamp.

Presentació artìstica a Escaldes-Engordany
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Hi va haver tallers de cuina, teatre, espectacles o un pícnic electrònic. Tots els actes eren gratuïts i pensats per compartir amb la família. Sempre en l’àmbit del món del cinema, es va fer el Zinematik, una col·lecció de màquines i artefactes, sorgits de l’equipatge d’un mag, imprescindibles pel naixement del cinema. Paral·lelament, la biblioteca comunal va acollir el taller Estudi d’actors.

Nens del petit cap de setmana
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

La jornada es va tancar amb el concert dels alumnes de l’Escola de música escaldenca. També hi va haver teatre amb “El misteri del museu”, una peça interpretada pels alumnes de l’Animal Escola de Teatre. El Petit cap de setmana es va tancar amb el Picnic electrònic, amb música de cinema als jardins del Prat del Roure. L’edició va tornar a comptar amb la participació d’alguns comerços de la part alta de la parròquia.

Família al petit cap de setmana
Foto: Comú d’Escaldes-Engordany