Pirotècnia andorrana va enlluernar el cel de Moscou

L’empresa andorrana Gatzara Espectacles ha participat al Rostec International Fireworks Festival a la ciutat de Moscou, la manifestació pirotècnica més gran a escala mundial. Un total de vuit països prenien part al concurs.

Equip d'andorra a moscou
Foto: Gatzara Espectacles

Gatzara Espectacles és una empresa del país que es dedica a l’entreteniment i l’oci des de fa 20 anys. L’espectacle que van presentar al Brateevsky Park el 19 d’agost passat, s’anomena “Alegria” i és un viatge per Andorra a través dels focs d’artifici i el so que pretén mostrar al món els paisatges, els colors i la música del Principat. Aquesta era la primera vegada que el festival comptava amb participació andorrana.

Jocs pirotècnics moscou
Foto: Gatzara Espectacles

Andorra Turisme va donar suport a Gatzara Espectacles per ajudar l’empresa en el seu viatge a terres russes en aquest concurs on han participat vuit països: Andorra, Àustria, Itàlia, Bulgària, Gran Bretanya, Grècia, Eslovàquia i els Estats Units. La mateixa organització de la Rostec International Fireworks Festival subministrava el material pirotècnic als països interessats a participar-hi i els dona un pressupost de 30.000 euros.

Equip d'Andorra al Rostec Internation Fireworks Festival
Foto: Gatzara Espectacles

Gerard Pifarré, director de Gatzara Espectacles, va indicar que l’equip andorrà va estar format per sis persones, que van dissenyar l’espectacle. El jurat va valorar molt positivament l’espectacle dels membres de l’equip andorrà, que també van quedar molt satisfets amb el resultat final del seu treball. Pifarré va indicar que s’havia fet una gran feina i es va mostrar molt content de com havia anat el festival, que va tenir una afluència de 400.000 persones al llarg dels dos dies que va durar. El país guanyador va ser Eslovàquia, seguit per Grècia i els Estats Units.