Reeixit primer torneig de golf d’Andorra Sotheby’s International Realty

Amb 25 participants, el 1r torneig de golf d’Andorra Sotheby’s International Realty va encertar un ‘forat en un’, ja que, a banda d’oferir els seus clients una jornada lúdica i esportiva de primer nivell, va recaptar gairebé 1.000 euros per la Fundació Privada Tutelar.

Fotos: César De Pablos

Ambient al Torneig de Golf Andorra Sotheby's

El passat dissabte, dia 29 de maig, més d’una vintena de jugadors es van reunir al verd del Pitch & Putt Vall d’Ordino, amb motiu del primer torneig de golf organitzat per  Andorra Sotheby’s. Malgrat que el pronòstic del temps marcava una forta pluja, el sol va ser-hi present perquè ningú es quedés fora d’aquesta festa esportiva.

Jugador del Torneig de Golf Andorra Sotheby'sEntre swings, pars i birdies, va començar de bon matí la competició en la qual Pepe García es va coronar com a campió de la categoria absoluta, amb Francesc Gaset en segona posició. Va ser una jornada pensada per a la relaxació i la diversió, sens dubte, però també per despertar l’esperit competitiu de més d’un jugador. Si no ens creieu, millor preguntar-li a la Carme Morales i a la Martine Bernois, que van tancar el certamen en la primera i segona posició, respectivament, de la categoria femenina.

Premis Torneig de Golf Andorra Sotheby's

Mentre Ramon Lacueva i Xavier Pallarés es consagraven com a campió i subcampió, de manera respectiva, en la categoria de hàndicap superior, Josep Saiz Segarra i Florentino González feien el mateix en la categoria de hàndicap inferior, davant l’atenta mirada dels espectadors no es van voler perdre ni el més mínim dels detalls. Finalment, Toni Armengol i Xavier Feliubadaló s’emportarien els trofeus de campió i subcampió, en aquest ordre, de la categoria sènior.

Jugadora guanyadora del Torneig de Golf Andorra Sotheby's
Experiències multisensorials

Entre els convidats, hi eren persones que, fins a aquell dia, mai no havien encertat un putt. Amb classes introductòries a la disciplina del golf, els afortunats assistents van començar amb bon peu una trobada esportiva amb aires de celebració, amb els exquisits sabors de KAO Soldeu –en format KAO Street–, restaurant xinès de referència del Park Piolets MountainHotel&Spa. Com no podia ser d’una altra manera, els llorejats xefs Josep Maria Kao i Nathan Minguell van prendre la batuta, mentre que els paladars de tots els presents vibraven amb la dansa de bombolles del champagne Barons de Rothschild.

Josep Maria Kao al Torneig de Golf Andorra Sotheby's

Els rugits del Levante i del Ghibli, abanderats de Maserati, tampoc no hi van faltar. Els poderosos cotxes, cortesia de Becier Vehicles, van ser un dels gran atractius d’una cita que segurament Andorra Sotheby’s preveu repetir pròximament.