Primers passos per a The Embassy a l’edifici El Diamant

L’emblemàtic edifici El Diamant, en ple centre d’Andorra la Vella, acollirà un espai singular centrat en la gastronomia i les compres, “The Embassy”. El públic podrà gaudir de tres estrelles Michelin al bell mig de la capital.

Selfie d'autoritats i empresaris Edifici El Diamant
Foto: Paula Cristina

La iniciativa està desenvolupada per l’empresària andorrana Rosa Pons i les seves filles, que han optat per donar un gran protagonisme al tema gastronòmic, que ocuparà un espai de 700 metres quadrats a una de les quatre plantes dels baixos de l’edifici. Aquest mercat gurmet arriba de la mà de tres grans xefs: Romain Fornell (una estrella Michelin, Caelis, Barcelona), Bernard Bach (dues estrelles Michelin, Le Puits Saint Jacques, Tolosa), i Òscar Manresa (Torre Altamar, Kauai, Casa Guinart i Casa Leopoldo).

Autoritats i empresaris The Embassy
Foto: Paula Cristina

El mercat gastronómic obrirà a finals de novembre o principis de desembre amb la vocació de convertir-se en la cita per excel·lència dels amants de la gastronomia, que podran gaudir de les millors creacions d’ambdues bandes dels Pirineus.

Construcció Edifici El Diamant The Embassy
Foto: Paula Cristina

A principis d’agost va tenir lloc una visita molt especial al que serà “The Embassy”, ja que els jugadors de rugbi de l’Stade Toulousain, que feien una estada esportiva a Andorra la Vella, van poder descobrir on s’ubicarà aquest mercat gastronòmic on dos dels xefs amb més prestigi de la seva ciutat elaboraran les seves millors propostes. Segons explica Meritxell Marsà, “els xefs han volgut aprofitar aquesta coincidència per fer una trobada in situ i que els jugadors, que a més a més són amics, coneguessin de primera mà el seu projecte. Aquests han donat tot el seu suport a la iniciativa”.

Empresaris The Embassy
Foto: Paula Cristina

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, el cònsol menor, Marc Pons, i el conseller David Astrié (també ex jugador de rugbi) van acostar-se a saludar tant els jugadors com els xefs. Aquests darrers també van poder explicar el seu projecte al ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, amb qui van realitzar una visita d’obra. Tots els presents es van mostrar entusiasmats amb la iniciativa.

Interior de l'edifici el diamant andorra la vella
Foto: Paula Cristina

Més enllà̀ del projecte gastronòmic, “The Embassy” comptarà̀ amb un total de 2.600 metres quadrats i tres plantes més dedicades a les compres i al benestar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Construcció The Embassy
Foto: Paula Cristina