Pyrénées Andorra estrena un espectacular espai de llenceria

La primera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra llueix un espai reformat, dedicat exclusivament a la llenceria més fina, amb marques de renom i de màxima qualitat.

Fotos: César De Pablos

Nova secció de llenceria de Pyrénées Andorra

Pensant en la comoditat de les seves clientes més fidels, Pyrénées Andorra va inaugurar el passat divendres, dia 13 de novembre, l’espai de llenceria. Les noves instal·lacions, ubicades a la primera planta, llueixen com a protagonistes firmes prestigioses com ara Calvin Klein, Wolford i Emporio Armani, així com Aerie i Women’Secret, marques distribuïdes en exclusiva pels grans magatzems.

Còrner Aerie a Pyrénées Andorra

A banda dels emprovadors espaiosos i la confortable zona de descans, una de les novetats del reformat espai de llenceria és la incorporació de la marca Andrés Sardà, quines peces, dissenyades a Barcelona, causen sensacions positives en tota mena de clientes, gràcies al seu toc atemporal i sensual on predomina l’encaix.

Espai Andrés Sardà a Pyrénées Andorra

Altres marques que només es troben a Pyrénées Andorra són les sempre encertades Skyni, DKNY Sleepwear, Fraly, Wacoal i Simone Pérèle, quines novetats no han deixat indiferent a ningú. Antigel, Pasionatta, Sloggi, Lisa Charmel, Chantelle, Triumph, DIM, Janira, Avet, Massana, Vania i Lauren complementen la diversificada oferta de l’establiment, on hi trobarem, des de conjunts de roba interior i llenceria, fins a pijames, mitges, bodies, modeladors i molt més…

Zona de descans a la nova zona de llenceria de Pyrénées Andorra
Una identitat més femenina

Pintada amb aquarel·les i amb una silueta que ens resulta molt familiar, Pyrénées Andorra va repensar la seva inconfusible papallona vermella per donar vida a un logo rosa més atrevit i femení, com a part de la campanya de llançament de l’espai de llenceria. Així mateix, a través de les xarxes socials, Pyrénées Andorra s’ha posicionat amb el hashtag #SexyPyri, amb l’objectiu de transmetre la sensualitat i un toc apassionat inequívocs d’aquesta zona ubicada a la primera planta.

Vins WINEX a Pyrenées Andorra

Per cada compra, les clientes s’han emportat una fabulosa ampolla de vi WINEX Rosé com a souvenir, mentre que els menors d’edat, i qui ho preferís així, s’han emportat un pack de productes Rituals.