Tres professionals es van unir per a millorar la qualitat del son

NesaWorld, empresa pionera en la neuromodulació no invasiva, va organitzar una conferència sobre la millora de la qualitat del son i la recuperació en l’esport, amb Aitaro Seikai, CEO de la citada companyia; Markel Irizar, exciclista professional, i Marcos Sanza, corredor i especialista en massatge esportiu.

Fotos: César Vidal

Les lesions són uns dels maldecaps que els esportistes han de suportar al llarg de les seves carreres, ja que impedeixen la continuïtat de les seves activitats i, a vegades, representen un veritable problema si no s’atenen amb la suficient meticulositat. Una recuperació ràpida dependrà, en major mesura, de la qualitat del son i així ho van refermar Aitaro Seikai, CEO de NesaWorld; Markel Irizar, exciclista professional, i Marcos Sanza, corredor i especialista en massatge esportiu, a la conferència duta a terme el passat 20 de febrer a l’hotel Tulip Inn Delfos Andorra.

Grup de participants a la conferència de la qualitat del son amb NesaWorldAitaro Seikai va aprofundir en tots els avantatges que ofereix la neuromodulació no invasiva de la tecnologia Nexa XSignal, que, gràcies a l’emissió coordinada d’impulsos elèctrics, aconsegueix optimitzar el funcionament del sistema nerviós autònom. Aquesta tecnologia restableix el potencial elèctric de les membranes cel·lulars de tot el cos i accelera la seva recuperació. Seikai va assegurar que la tecnologia Nexa XSignal és capaç de disminuir el dolor, alleujar molèsties, incrementar l’energia i vitalitat de forma constant en el temps i, posteriorment, millorar la qualitat del son, una característica que aconsegueix un efecte regenerador per als atletes amateurs i d’alt rendiment. Durant la seva presentació, Seikai va aclarir que el dispositiu Nexa XSignal no és substitut de la medicina, però sí que esdevé un complement per a la recuperació muscular que se suma a la resta d’eines de salut.

Marcos SanzaMarcos Sanza, CEO de Marcos Sanza Sport Massage, fa servir aquesta tecnologia al seu centre, ubicat a l’avinguda Fiter i Rosell, núm. 6, d’Escaldes-Engordany, on ha ofert atenció personalitzada a centenars d’atletes que van d’esquiadors i corredors fins a ciclistes i muntanyencs. El subcampió d’Espanya de 10 km en ruta també va fer èmfasi en el fet que un son profund i de qualitat evita malgastar energia necessària per a complir amb les exigències físiques de l’activitat esportiva, motiu pel qual recomana l’aplicació de la neuromodulació no invasiva com a mètode per afavorir la recuperació.

Markel IrizarPer a Markel Irizar, exciclista professional del País Basc, el descans i el son representen, almenys, la meitat de la recuperació esportiva, un fet que ha pogut comprovar durant els seus darrers anys de carrera. Va ser l’any 2017 quan Markel Irizar i Aitaro Seikai van coincidir per primera vegada, i aleshores van començar un període de proves amb l’equip Trek-Segafredo, amb el qual van assolir resultats molt favorables.

Cal destacar que, segons aquests experts, les sessions recomanades per a un atleta s’ubiquen entre les dues o tres per setmana, amb un preu aproximat de 60 euros per sessió amb el dispositiu Nesa XSignal. Sens dubte, resulta un preu raonable en considerar tots els beneficis que la neuromodulació no invasiva pot aportar als nostres cossos.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Màquina Nesa XSignal