Raymond Juan és el nou president de l’Skål Club Andorra

Ahir al vespre es va convocar a tots els socis de l’Skål Club d’Andorra a una assemblea, que va tenir lloc al local social de l’entitat, l’Hotel Cèntric. A priori, tot indicava que s’havien d’aprovar totes les accions realitzades durant l’exercici del 2017, la lectura de l’acta anterior, així com la situació financera de l’entitat i, sobretot, per parlar dels detalls de l’organització del 62è Congrés de l’Skål Espanya, que recordem acollirà Andorra, del pròxim dia 10 al 17 de maig. Aquest Congrés, que organitza l’empresa ‘My World of Experiences’ per encàrrec de l’Skål Club d’Andorra, inclourà jornades de treball, oportunitats per a la creació de xarxes de negoci entre empreses i taules rodones i s’espera que hi participin més de cent congressistes d’arreu del món.

l'Skål Club Raymon Juan
Foto: Josep Segura

Doncs bé, tot això es va tractar a l’assemblea, primer es van aprovar els comptes de l’any passat, que deixen a la caixa en superàvit. Es va aprovar mantenir la quota anyal dels 84 socis, en 110 euros i la quota per inscripció de soci, en 25 euros, que aporten a l’Skål Internacional. També es va fer un repàs a la situació financera actual, que deixa a la caixa un ròssec adient per afrontar nous reptes, un romanent que servirà per sufragar les despeses del Congrés i que compta amb dos patrocinadors principals, el Comú d’Andorra la Vella i Andorra Turisme.

Albert Puente, president fins  al moment, va voler destacar la feina feta al llarg del 2017, ja que es van aprovar uns estatuts que tenien inoperativa l’entitat en l’àmbit financer i que van repercutir a l’hora d’operar en altres àmbits, una tasca feixuga i complicada, que finalment s’ha pogut resoldre satisfactòriament, gràcies a la bona feina del president i la seva junta.

l'Skål Club sopar
Foto: Nelly Dedea

Tanmateix, es va presentar un vídeo promocional del 62è Congrés, així com la manera d’enfocar l’estratègia professionalment per tal d’arribar a fer transaccions comercials, ja que un dels objectius principals de l’Skål Internacional és “fer negoci entre amics”. La idea és internacionalitzar el certament, és per això que el Congrés comptarà amb la presència de la presidenta de l’Skål Internacional, Susanna Saari, Daniela Otero, CEO de Skål Internacional i  Maria Teresa Díaz, també de l’Skål Internacional.

També es va acordar traslladar la seu social, de l’Hotel Cèntric a la Llacuna, ja que podran disposar de millors instal·lacions i de més privacitat per a les reunions.

l'Skål Club Andorra
Foto: Nelly Dedea

Tot seguit, i atès que el president  Albert Puente no va poder seguir exercint el seu mandat i després de constatar que no s’havia rebut cap candidatura durant el període establert, tal com se sol·licitava en la convocatòria. Es va oferir la presidència als socis assistents i cap dels membres presents va voler agafar la responsabilitat.

Va ser en aquell moment, quan en Raymond Juan, soci fundador de l’Skål Andorra; va decidir agafar les regnes i portar el rumb de l’entitat. Una responsabilitat que va matisar “si sóc aquí després de tants anys, és perquè hi crec en el projecte i no és la primera vegada que haig de prendre decisions com aquesta, però segur que serà l’última perquè vull deixar pas a noves generacions, amb noves idees i amb més il·lusió, dinamisme i implicació en el projecte”.

l'Skål Club d'Andorra
Foto: Nelly Dedea

Després de la seva intervenció, els socis van acceptar la candidatura i la resta de temes ja van ser intranscendents.

Però, el que és clar és que l’Skål Club Andorra afrontarà el Congrés amb un president amb molta experiència i amb ganes de mantenir el pavelló andorrà molt alt, tal com ja havia fet el seu antecessor, l’Albert Puente, així que molta sort!

Troba més fotos al nostre Facebook.