Ribe Clinic by Júlia, la medicina estètica amb majúscules

La prestigiosa Dra. Adriana Ribe, obre una clínica de medicina estètica i antiaging al Centre Júlia. La dermatopatòloga i fundadora de la clínica Ribe Clinic, a Barcelona, és pionera en les noves tecnologies aplicades a la medicina estètica i antiaging i atresora una excel·lent trajectòria professional nacional i internacional.

Convidats Ribe Clinic by Júlia
Foto: Paula Cristina

Ribe Clinic by Júlia, està ubicada en la primera planta del Centre Júlia, en l’av Carlemany d’Escaldes Engordany. Perfumeria Júlia és des de sempre el referent en cosmètica selectiva, amb una oferta d’alt nivell que inclou tots els segments de la bellesa, perfumeria, cosmètica, maquillatge, farmàcia, parafarmàcia, perruqueria, i estètica.

Dra. Adriana Ribe i convidades a la inauguració de Ribe Clinic by Júlia
Foto: Paula Cristina

Amb l’objectiu d’oferir als seus clients un servei integral de cura de la salut, del benestar i la bellesa, en un entorn exclusiu, es crea Ribe Clinic by Júlia: una clínica de medicina estètica i antiaging en un espai totalment dedicat a bellesa i la salut. També hi col·laboren amb l’espai Beauty per oferir serveis conjunts i complementaris per a una experiència global.

Interior Ribe Clinic by Júlia
Foto: Paula Cristina

Ribe Clinic by Júlia són pioners en obrir un centre multidisciplinari a Andorra, que inclou tractaments en salut i bellesa, així com els estudis genètics per la prevenció i tractament de la salut. Sempre a l’avantguarda en innovació han reunit un excel·lent equip de professionals, incloent-hi la Dra. Mònica Sanjuan, reconeguda per la seva vàlua al país. Tots ells posen la seva experiència al servei dels pacients per ser la clínica de medicina estètica, de tecnologia làser i antiaging, més avançada i experta del país.

Convidats a l'obertura de Ribe Clinic by Júlia
Foto: Paula Cristina

Ofereixen tractaments facials antiedat, entre els quals tracten arrugues i flàccides, treuen taques i cuperosi, varius, acne i cicatrius. En tractaments corporals, eliminen greix localitzat amb la tecnologia Coolsculpting (exclusiva a Andorra), elaboren plans nutricionals i posen balons intragàstrics. Tanmateix, incorporen la novetat del “vitamin Drip” molt famosa als Estats Units, Londres i Eivissa. També ofereixen una unitat de làser per tractar la síndrome postmenopàusica i incontinència urinària. I, en col·laboració amb la Universitat de Harvard, realitzen l’estudi del genoma humà en el marc d’una medicina preventiva predictiva.

Ribe Clinic by Júlia
Foto: Paula Cristina

Quan un pacient escull Ribe Clinic By Júlia té la garantia que rebrà un tractament mèdic professional de qualitat, personalitzat, exclusiu i de confiança. I tot sota quatre pilars: Tecnologia punta, rigor, professionalitat i experiència.

Foto: Paula Cristina

Ribe Clinic by Júlia ofereix en exclusiva Coolsculpting a Andorra, és un tractament per eliminar el greix localitzat. Es tracta d’una tecnologia d’exclusiu ús mèdic, basada en el fred (criolipòlisi: destrucció del greix per fred). A Ribe Clinic de Barcelona compten amb més de 7 anys d’experiència i més de 5.000 tractaments realitzats, que avalen a la Dra. Ribé com a líder d’opinió i directora de la Coolsculpting Academy a Europa.

Foto: Paula Cristina