(+Fotos) Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert, units per primera vegada en l’art

L’exposició ‘5 dones. 5 destins’ va ser inaugurada, a Ordino, el passat 6 de març amb una gran assistència de públic i de personalitats del món polític andorrà. Els artistes Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert han decidit unir les seves habilitats, per primera vegada, per a crear un projecte artístic conjunt al voltant de la figura de cinc dones.

Fotos: César De Pablos

Exposició de Rosa Mujal i Jean-Luc HerbertInaugurada oficialment a l’edifici sociocultural L’Estudi, a Ordino, la mostra té com a objectiu homenatjar la figura femenina en el marc del Dia de la Dona Treballadora i reflectir diferents perfils femenins en àmbits diversos com ara el professional, el laboral, el familiar, l’esportiu i el creatiu, entre altres.

Exposició de Rosa Mujal i Jean-Luc HerbertPer a aconseguir aquest objectiu, Rosa Mujal, pintora i dibuixant, i Jean Luc Herbert, fotògraf, van treballar braç a braç amb cinc dones voluntàries. Així, doncs, Clàudia, Gemma, Xary, Judit i Carol van compartir amb ells la seva visió sobre la feminitat i sobre què significa ser dona. Cadascuna d’elles, amb les seves diferències, ha contribuït a crear un retrat divers i ric de la dona d’avui en dia, que els artistes han intentat transmetre des de les seves disciplines.

Exposició de Rosa Mujal i Jean-Luc HerbertLa mostra, que romandrà oberta fins al 10 d’abril de 2023, ofereix una mirada plural sobre la dona en la societat actual i permet l’espectador explorar els diferents rols i desafiaments que elles enfronten en la seva vida quotidiana.

Exposició de Rosa Mujal i Jean-Luc HerbertCom a part de l’acte inaugural, al qual van assistir personalitats com ara els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy; la cònsol major de La Massana, Olga Molné, i, entre altres, la Ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, els presents van gaudir d’un agradable aperitiu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert, units per primera vegada en l’art