Rozalén delecta al públic andorrà amb la seva gira musical

Amb una excel·lent posada en escena, carregada d’emocions, la cantautora espanyola Rozalén va conquistar el públic assistent  l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino, amb la gira anomenada “Cuando el Río Suena”.

Rozalén a Ordino
Foto: Nelly Dedea

La Rozalén ja és prou coneguda pel seu activisme social i per defensar els drets de les persones més desfavorides, un fet constatat al tenir al seu costat la Beatriz Romero, intèrpret de signes, que es va encarregar de fer arribar a tothom la profunda lletra de les seves composicions.

Rozalén al auditori nacional d'Andorra
Foto: Nelly Dedea

Cançons com “La Puerta Violeta” i “Tu nombre” van ser part del repertori amb què la cantant espanyola va fer vibrar els assistents a l’Auditori Nacional. Altres composicions com “Justo” i “El Hijo de la Abuela” també van amenitzar l’espectacle.

Foto: Nelly Dedea

La cantant va trepitjar sòl andorrà amb totes les entrades del seu concert exhaurides, situació que s’ha fet freqüent als últims recitals que ha ofert la Rozalén. La propera parada de l’artista manxega serà a la Ciutat de Vilanova i la Geltrú, el dissabte 7 d’abril, on també ha venut totes les entrades.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest concert al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea

Més info