Schwarzkopf sorprèn els estilistes del país amb la col·lecció Essential Looks

Dilluns passat, a l’hotel Atiram Cèntric d’Andorra la Vella, la reconeguda marca d’estètica capil·lar Schwarzkopf, va presentar la nova col·lecció Essential Looks tardor-hivern, amb què pretén conquerir el mercat nacional i internacional.

Estilistes a la presentació de Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

Aquesta presentació, organitzada per Comercial Renoir, va ser dirigida als professionals de l’estilisme del país, amb la participació de l’aclamat estilista Oscar Gutiérrez, CEO de Ton Vangard i col·laborador de Schwarzkopf, que va compartir alguns secrets per a l’aplicació dels nous colors #LucidNocturnes; mentre pintava, tallava i pentinava, els cabells de les tres models escollides per a aquesta sessió.

Pentinat Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

Rebeca Vázquez i Pilar García, tècniques formadores de la marca, a més d’introduir la línia #LucidNocturnes, també van mostrar les tendències #GlobalTribe i #NewFormal, que van causar furor entre el públic. També van aprofitar l’oportunitat per convidar els participants a sumar-se a la campanya #LucidNocturnesContest, per premiar la millor combinació original de colors de cabells.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Models amb pentinats Schwarzkopf
Foto: César De Pablos

andorra a taula